Пошкоджено припортову інфраструктуру на Одещині: наслідки масованої атаки “Шахедами”

Атака дронами-камікадзе / Колаж 24 Каналу

Окупанти у Святвечір масовано атакували дронами південні області нашої країни. Уламки збитого безпілотника пошкодили припортову інфраструктуру в Одесі та складські приміщення в регіоні.

Відомо, що ворог понад 6,5 годин атакував південні області. Сили протиповітряної оборони відпрацювали потужно: знищили 22 ударних безпілотники лише у межах командування ОК “Південь”.

Водночас уламки збитих “Шахедів” спричинили руйнування. Зокрема, є пошкодження припортової інфраструктури в місті Одеса, кількох приміщень у Роздільнянському районі Одеської області.

Уламками збитого БпЛА спричинено пошкодження технічних приміщень у припортовій інфраструктурі Одеси, а в Роздільнянському районі також уламками під час збиття пошкоджено недіючу адмінбудівлю та складське приміщення законсервованого об’єкту,
– повідомило командування.

Зазначають, що пожежу оперативно ліквідували вогнеборці.

Крім того, щодо наслідків атаки для Півдня, у командуванні повідомили, що у Бериславському районі Херсонської області пошкоджені складські приміщення – там спалахнула пожежа. Вогонь вже загасили. Постраждалих немає.

Більше про атаку ворога на Святвечір

Росіяни атакували Україну 31 ударним безпілотником типу “Шахед” та двома ракетами, Повітряним силам вдалося збити 28 ворожих дронів і обидві ракети.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *