Потужно було, дякую! – Зеленський відзначив досягнення ГУР, СБУ та Повітряних сил

Зеленський подякував ГУР, СБУ і не тільки / Фото Офісу Президента

Володимир Зеленський подякував нашим розвідникам, спецслужбам та захисникам неба. Український лідер назвав їхню роботу потужною.

Президент України Володимир Зеленський подякував Повітряним силам, Службі безпеки України, Службі зовнішньої розвідки та Головному управлінню розвідки. Їхню роботу голова держави відзначив під час свого традиційного звернення до українців.

Що сказав Зеленський

Президент висловив окрему подяку нашим розвідникам, СБУ та захисникам українського неба. Водночас голова держави не конкретизував.

І окрема вдячність – ГУР, СБУ, Повітряним силам та Службі зовнішньої розвідки. Той випадок, коли без деталей, але одне слово – потужно було. Дякую!
– сказав Зеленський.

Крім цього український лідер подякував партнерам за посилення ППО України та підтримку наших оборонних перспектив.

У неділю, 17 грудня, Зеленський також відзначив українських нацгвардійців, які разом з усіма допомагають рятувати життя після ударів з боку країни-агресорки та дають нашій державі більше безпеки.

Третя бригада оперативного призначення Нацгвардії – солдат Максим Осіпов та молодший сержант Владислав Мороз. Я дякую вам, хлопці, за вашу результативність! Чотирнадцята бригада оперативного призначення – молодший сержант Сергій Тихенко та капітан Григорій Токарь. Дякую! Пʼятнадцятий Слов’янський полк Нацгвардії – молодший лейтенант Олександр Роговський та лейтенант Богдан Шуліка. Молодці, воїни!
– заявив президент.

За його словами, світ допомагає, коли бачить, що держава та самі люди роблять все задля захисту, і що Україна дійсно має перспективи захиститися від російської агресії.

Інші заяви президента

  • Не так давно голова держави закликав посадовців докладати більше зусиль для перемоги України у розв’язаній Росією війні. Зеленський попередив, що відтепер ситуації в областях та громадах ретельніше контролюватимуться.
  • Раніше президент привітав рішення Європейської ради почати перемовини щодо вступу України до Євросоюзу. Він назвав це перемогою для нашої країни та всієї Європи.
  • Нагадаємо, голова держави заявив, що у 2023 році в російських окупантів не було жодних перемог. За його словами, росіяни нічого окупувати не змогли.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *