Працюватиме на іншому напрямку: Юрій Ігнат більше не речник Повітряних Сил

Юрій Ігнат більше не речник Повітряних Сил / Колаж 24 Каналу

Командувач Повітряних Сил Микола Олещук повідомив, що Юрій Ігнат полишає посаду начальника служби зв’язків з громадськістю. Зазначається, що він займе іншу посаду у Командуванні.

Ким же тепер стане ексречник Повітряних Сил, Микола Олещук не повідомив. Командувач подякував Ігнату за службу та інформаційне протистояння ворогу.

Відставка Ігната

Микола Олещук розповів, що за час повномасштабного вторгнення дякував Юрію Ігнату двічі на рік – на день народження та професійне свято. Він вдячний колишньому речнику за величезний обсяг роботи та результат боротьби з ворогом на інформаційному фронті України.

Командувач Повітряних Сил повідомив, що Юрій Ігнат полишає посаду начальника служби зв’язків з громадськістю.

Сьогодні я подякую полковнику Юрію Ігнату уп’яте. Подякую за продуктивну роботу на посаді начальника служби зв’язків з громадськістю Командування Повітряних Сил. Він залишатиметься у складі Повітряних Сил і працюватиме на іншому напрямку не менш успішно. Не сумніваюсь,
– зазначив командувач.

Олещук додав, що впевнений, що ще неодноразово подякує Ігнату. Він додав, що життя триває, а найголовніше – усім залишатись людьми.

Додамо! Також 16 березня про свою відставку повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Дмитро Лиховій. Він зазначив, що покинув посаду днем раніше. Ексначальник відділу зв’язків додав, що повертається до виконання повсякденних обов’язків.Зміни в армії

  • Володимир Зеленський раніше розповів, що новий головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський має карт-бланш на кадрові зміни в армії, в штабах – будь-які. На початку березня президент зазначав, що очікує детальну доповідь та конкретні пропозиції щодо подальших змін і дій України.
  • У той же день – 2 березня, Олександр Сирський повідомив про кадрові перестановки серед командирів бригад. Тоді він зазначив, що ухвалив усі необхідні рішення з забезпечення військових резервами, боєприпасами, БпЛА та іншим обладнанням.
  • Під час пресконференції у лютому президент України поділився, що новий контрнаступальний план нашої держави включає, зокрема, зміну командування. Український лідер зазначив, що таких планів буде декілька – через ймовірний витік інформації. Він додав, що звільнення Валерія Залужного це “внутрішній момент”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *