Результати є: як “бавовна” в Маріуполі впливає на окупантів і колаборантів

У Маріуполі почастішали вибухи / Pixabay

В окупованому Маріуполі й прилеглих селах почастішали вибухи. Росіянам і українським колаборантам стає дедалі тривожніше.

Депутат Маріупольської міської ради Дмитро Забавін розповів 24 Каналу про ситуацію в окупованому місті. Як відомо, 16 грудня партизани підірвали автівку російського офіцера синхронно з “бавовною”.

“З того, що ми бачимо, результати є. Вони великі і тримають окупантів у постійному напруженні”, – констатував Забавін.

За його словами, перші особи-колаборанти постійно посилюють охорону, а також змінюють маршрути пересування й місця проживання.

Крім того, деякі колаборанти намагаються перебувати в тіні й працювати непублічно. Вони мріють потрапити до Росії та обійняти там якусь посаду, бо думають, що там безпечніше.

Окупанти далі розповідають про “певео”

Вибухи почастішали не лише в Маріуполі й Маріупольському районі, а й у Новоазовському районі – найбільш наближеному до російського кордону.

Попри активізацію швидких на вулицях одразу після вибухів, окупанти говорять, що це буцімто “робота їхньої ППО”.

Вони розповідають, що кожне влучання “бавовни” в ціль – це робота їхньої ППО. Але коли нам маріупольці фіксують пересування швидких допомог у великій кількості після вибухів, це свідчить про те, що їхня ППО дуже часто хибить,
– зазначив Забавін.

Так, нещодавні обстріли показали, що Маріуполь і всі прилеглі селища під впливом дії української “бавовни”.

Як живе окупований Маріуполь: останні новини

  • Станом на 17 грудня близько 50% будинків у місті залишаються без теплопостачання. Окупанти намагаються розповсюджувати електрообігрівачі, але це перевантажує систему, унаслідок чого маріупольці ще й не мають світла.
  • Ресурси, які загарбники могли б використати для створення базових умов життя, вони витрачають на пропаганду. Найбільша увага до дітей, яких долучають до заходів “юнармії” та відправляють на новорічні свята до Москви й Санкт-Петербурга.
  • Крім того, у Маріуполі тривають незаконні судилища над захисниками міста. Так, 19 грудня було “засуджено” українських військових Сергія Бензу, Яна Данилова, Андрія Крістофовича та Сергія Палийчука.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *