Росіяни атакували Полтаву: у місті чули потужний вибух

Коротка версія новини

  • У Полтаві пролунав вибух після попередження Повітряних сил про можливу загрозу ворожої авіації.
  • Тривогу оголосили лише за кілька хвилин перед вибухом.
  • Також зафіксовано вибух на півночі Харкова о 14:10, що може бути пов’язано з подією у Полтаві.

У Полтаві 15 квітня чули вибух / Колаж 24 Каналу

У Полтаві місцеві жителі 15 квітня чули звук вибуху. У цей час у регіоні була оголошена повітряна тривога.

Закликаємо не ігнорувати попередження Повітряних сил та у разі оголошення тривоги негайно прямувати в укриття. Ворог щодня нагадує, що він підступний – його ціллю, на жаль, часто стають цивільні. Елементарні заходи безпеки допоможуть уберегти себе, а також своїх рідних.

Вибух у Полтаві

Кореспонденти Суспільного о 14:15 повідомили, що у Полтаві було чути звук вибуху. Згодом інформацію підтвердив голова Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Ворог атакував Полтаву. Було чутно звук вибуху. Всі деталі уточнюються. Зберігайте спокій та інформаційну тишу. Нагадую, що жодних фото і відео не можна розміщувати,
– написав він.

Зазначимо, що ще о 12:24 Повітряні сили попередили про активність ворожої тактичної авіації на північно-східному напрямку. Була загроза застосування авіаційних засобів ураження. Водночас у Полтавській області тривогу оголосили лише о 14:12 – тобто всього за кілька хвилин до гучного звуку.

Важливо! Оперативну інформацію щодо останніх подій в Україні ви можете знайти в телеграмі 24 Каналу. Долучайтеся, аби дізнаватися всі новини найпершими!

Окрім цього, о 14:10 вибух було чути на півночі Харкова – ймовірно, за межами міста.

Вибухи в Україні

  • Росіяни регулярно атакують Харків керованими авіабомбами. Так, вдень 14 квітня у місті пролунав потужний вибух. Зрештою стало відомо, що селище Слатине, що за 29 кілометрів від Харкова, опинилося під ударом двох російських КАБів. Було пошкоджено приватні будинки.
  • Днем раніше гучний звук чули у Вознесенську, що у Миколаївській області. Росіяни спрямували на місто керовану авіаційну ракету. Ціль припинила своє існування у межах району.
  • Також 12 квітня росіяни вдарили по Сумах. Стало відомо, що постраждав залізничний вокзал. На щастя, серед людей ніхто не постраждав, оскільки всі працівники та пасажири у цей час перебували в укриттях. Є пошкодження вокзальних вікон.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *