Росіяни перетнули кордон у районі Вовчанська: показуємо місто на карті

Вовчанськ на карті – де просувається ворог / Колаж 24 Каналу

Російські війська посилили обстріли на півночі Харківської області. Насамперед під атакою опинився Вовчанськ, який розташований менш ніж 10 кілометрів від кордону з Росією.

Наразі триває евакуація населення з міста. 24 Канал показує на карті, де саме на півночі Харківської області наразі тривають інтенсивні бої і можливий напрямок руху ворога.

Вовчанськ під обстрілами

У Харківській ОВА повідомили, що потужні обстріли тривали усю ніч. Ворог вів вогонь з РСЗВ та артилерії, також скидав керовані авіабомби. Передусім противник завдає ударів по місту Вовчанськ. Крім того, були безуспішні спроби ДРГ прорвати кордон.

Де розташований Вовчанськ на карті:

Місцева влада повідомила про евакуацію з Вовчанська і з сусідніх населених пунктів. Голова Вовчанської МВА Тамаз Гамбарашвілі розповів, що основна маса людей виїжджає своїм транспортом. Водночас разом з гуманітарним центром організовано вивіз тих, у кого немає автівок.

Важливо! Сили оборони впевнено тримають позиції: не втрачено жодного метра. В ОВА повідомили, що групування противника не становить загрози для Харкова, а його сил вистачає лише для провокацій на північному напрямку.Де тривають бої

За даними аналітиків DeepState, противник намагається заходити та закріплятися в низці населених пунктів вздовж кордону, зокрема, в селах Стрілеча-Красне-Пильна-Борисівка. Також фіксують спроби заходу ворога в населені пункти Гатище-Плетенівка.

Ворог намагається наступати на Харківщини: рух напрямку на карті

Наголошують, що наразі тих ресурсів, які задіяв ворог, не вистачить для глибокого просування. Імовірно, ворог здійснює дестабілізацію в прикордонних районах.

Спроба наступу на Харків: головне станом на зараз

  • Захисники намагаються стримати наступ ворога у Харківській області.
  • Сьогодні вранці, близько 5 години ранку російські війська розпочали наземну атаку на північний схід Харківської області.
  • Президент Зеленський підтвердив, що вранці окупанти перейшли у контрнаступ у Харківській області. Глава держави повідомив про жорстокі бої.
  • Reuters пише, що росіяами вдалося просунутися на кілометр поблизу прикордонного міста Вовчанськ з метою створення буферної зони.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *