Російські добровольці уточнили, що бої за Тьоткіно Курської області ще тривають

Селище Тьоткіно під контролем російських добровольців / Колаж 24 Каналу

00:00

Легіон “Свобода Росії” заявляв, що селище Тьоткіно Курської області повністю під контролем російських визвольних сил. Мовилося, що окупанти залишають населений пункт.

Про це мовиться у повідомленні легіону на офіційній сторінці у мережі. Також добровольці додали відео з дрона.

Тьоткіно Курської області повністю під контролем російських визвольних сил. Путінська армія стрімко залишає селище, залишає позаду позиції та кидає важку техніку,
– заявили в легіоні “Свобода Росії”.

У легіоні “Свобода Росії” також опублікували відео з дрона, який зафіксував втечу росіян.

Росіяни тікають з Тьоткіно: дивіться відео

Тьоткіно розташоване у Курській області. Це прикордонний населений пункт поблизу Сумської області. Станом на 2020 рік там було зареєстровано 3 337 осіб.

Де розташоване селище Тьоткіно: дивіться на карті

У Російському добровольчому корпусі також додали, що окупанти залишили населений пункт. Там підтвердили, що путінська армія кидає техніку, й додали, що залишають і громадян Росії.

Солдати путінської армії біжать, киваючи п’ятами. За їхніми спинами залишаються населені пункти, техніка і насамперед – громадяни РФ, покинуті та непотрібні,
– наголосили в РДК.

Як тікали з Тьоткіно росіяни: дивіться відео

До слова, раніше російські добровольчі угруповання заявили, що під їхнім контролем також перебуває хутір Лозова Рудка у Бєлгородській області.

Оновлено. Стало відомо, що в легіоні “Свобода Росії” уточнили виданню Суспільне, що станом на 15:00 бої за селище міського типу Тьоткіно ще тривають.

Російські добровольці проводять операцію у Бєлгородській та Курській областях

  • Зранку російські телеграм-канали повідомили, що у Бєлгородській та Курській областях лунають вибухи, чутно автоматні черги. Також місцеві жителі заявили, що кордон перетнув невідомий танк. Згодом у легіоні “Свобода Росії” заявили, що вони звільнятимуть росіян від кремлівської диктатури й даруватимуть свободу.
  • У ГУР МО в ексклюзивному коментарі 24 Каналу заявили, що усі російські добровольці діють самостійно. “Легіон “Свобода Росії”, РДК і Сибірський батальйон на території РФ діють як самостійні підрозділи, оскільки складаються з громадян РФ. Вони, зрештою, знаходяться у себе вдома. Ймовірно, зараз відбувається спільна операція даних підрозділів на території так званої РФ”, – наголосив Андрій Юсов.
  • У розвідці також додали, що під час своїх операцій російські добровольчі угруповання використовують “трофейну” техніку та зброю.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *