“Шахед” поцілив по цивільному об’єкту біля Кривого Рогу: виникла пожежа

Шахед поцілив у об’єкт інфраструктури Дніпропетровщини / Колаж 24 Каналу

Росія вночі знову запускала безпілотники по території України. Зокрема, відомо про влучання на Дніпропетровщині.

Вночі проти 30 січня агресор спрямував БпЛА на Криворіжжя. Один шахед оборонці з ПвК “Схід” збили, проте інший таки влучив у об’єкт цивільної інфраструктури.

Ситуація на Дніпропетровщині

На місці влучання виникла пожежа, однак вогнеборці її приборкали.

️Крім цього, Червоногригорівську громаду, що на Нікопольщині, ворог обстріляв з артилерії. Пошкоджень зазнав приватний будинок, 3 господарські споруди, авто.

️Всюди – без загиблих і постраждалих,
– повідомили в ОВА.

Вночі Росія запустила по Україні 35 “Шахедів” і 2 ракети

  • Цієї ночі Росія знову атакувала Україну “Шахедами”. Агресор запустив 35 дронів-камікадзе. По них відпрацювали сили ППО. Також вночі агресор завдав ракетного удару по Донецькій області. Російські загарбники запускали “Шахеди” групами. У Повітряних силах повідомляли про п’ять, які прямували до різних областей України.
  • У Повітряних силах повідомили, що вночі Росія атакувала не лише “Шахедами”, а й ракетами. Зокрема, вдарили С-300 по Донеччині.
  • Дрони-камікадзе агресор запускав з трьох напрямків: Приморсько-Ахтарська, Курська та мису Чауда, що у Криму. Силами та засобами Повітряних сил, у взаємодії з ППО Сил оборони знищено 15 ворожих БпЛА у межах Миколаївської, Сумської, Черкаської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Харківської, Херсонської та Київської областей.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *