У деяких областях буде незначне потепління: прогноз погоди в Україні на 30 січня

Прогноз погоди в Україні 30 січня / Колаж 24 Каналу

Погода в Україні у вівторок, 30 січня, принесе незначне потепління у деякі регіони нашої держави. По всій території нашої держави цього дня буде сухо.

Крім того, впродовж цілого дня у всіх областях можуть визирнути промінці сонечка. Тому цей день українці можуть цілком спокійно провести на свіжому повітрі у приємній компанії із запашною чашечкою ароматної кави чи чаю.

Якою буде погода в Україні 30 січня

По всій Україні 30 січня погода буде приємною та сухою. По всіх областях нашої держави не прогнозують опадів, а швидкість вітру сягатиме від 3 до 8 метрів на секунду.

Найтепліше цього дня буде на Заході Україні. Там температура може піднятися до комфортних +7 градусів, а впродовж дня хмарність може змінитися на сонячну погоду. Водночас стовпчики термометра можуть опуститися до +1 градуса у Хмельницькій області та на Закарпатті.

Більш холодною погода буде у північних областях. Там також не очікують жодних опадів, а впродовж цілого дня триматиметься мінлива хмарність. Найхолодніше цього дня буде у Сумській області, де температура може опуститися до -1 градуса.

У центральних і східних областях також жителі зможуть порадіти ласкавим промінчикам сонця, які подекуди затулятимуть хмари. Температура може варіюватися від -2 до +4 градусів залежно від регіону.

Теплішою буде погода на Півдні України. Там також не прогнозують опадів у вигляді дощу чи мокрого снігу, а стовпчики термометра можуть піднятися до +4 градусів. В регіоні також очікують мінливу хмарність.

Температура в обласних центрах України

Київ – +1…+3

Ужгород – +1…+3

Львів – +5…+7

Івано-Франківськ – +4…+6

Тернопіль – +3..+5

Чернівці – +3…+5

Хмельницький – +1…+3

Луцьк – +4…+6

Рівне – +3…+5

Житомир – +1…+3

Вінниця – +1…+3

Одеса – +2…+4

Миколаїв – +2…+4

Херсон – +2…+4

Сімферополь – +2…+4

Кропивницький – +1…+3

Черкаси – +1…+3

Чернігів – 0…+2

Суми – -1…+1

Полтава – 0…+2

Дніпро – +1…+3

Запоріжжя – +1…+3

Донецьк – -1…-+1

Луганськ – 0…-2

Харків – -1…+1

Прогноз погоди в Україні 30 січня / Карта Укргідрометцентру

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *