“Шахед” вибухнув у житловому кварталі: які наслідки російського обстрілу Одещини

На Одещині “Шахед” вибухнув у житловому кварталі / Колаж 24 Каналу

Втретє за тиждень російські загарбники атакували Одещину ударними безпілотниками. На жаль, без жертв не минулося. Ворожий дрон вибухнув у житловому кварталі.

Про страшні наслідки російської атаки розповіли в ОВА, Силах оборони Півдня та ДСНС. Загинув чоловік, передає 24 Канал.

Вибухова хвиля була дуже потужною

Цієї ночі Сили ППО збили на Одещині 9 російських дронів. Втім, один зі збитих “Шахедів” впав у житловому кварталі в Одеському районі та вибухнув.

Відбулося руйнування з подальшим загорянням житлових приватних будинків та складського приміщення приватної спортивної установи,
– розповів начальник ОВА Олег Кіпер.

Рятувальники понад 4 години ліквідовували наслідки ворожої атаки.

Сталось руйнування 3 одноповерхових житлових будинків, 2 з яких палали. На місці виявлено загиблого чоловіка,
– повідомили у ДСНС.

Додали, що також сталося руйнування складського приміщення приватної спортивної установи з подальшим загорянням. Його оперативно ліквідували вогнеборці.

Страшні наслідки російської атаки “Шахедами” / Фото ДСНС в Одеській області

Психологи ДСНС надавали допомогу місцевим мешканцям поруч розташованих будинків, частина з яких також зазнали пошкоджень. Наслідки чергового злочину росіян уже фіксують правоохоронці.

Керівниця пресцентру Сил оборони Півдня в ефірі телемарафону також розповіла, що внаслідок падіння одного зі збитих безпілотників стався вибух у житловому будинку.

Це ще раз говорить про те, що ворог спрямовує безпілотники таким чином, щоб їх траєкторія пролягала над житловими кварталами. Є руйнування кількох приватних будинків, вибухова хвиля була дуже потужною,
– підкреслила Наталія Гуменюк.

Зверніть увагу! У Повітряних силах повідомили, що окупанти спрямували на Україну 20 “Шахедів” і 2 ракети – Х-59 та “Іскандер-К”. Захисники неба збили всі ворожі дрони та керовану авіаційну ракету. “Іскандер-К” не досяг своєї цілі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *