“Шахеди” на Хмельниччині: в області працює ППО

Під час тривоги у Хмельницькій області чули вибухи. Відпрацювали сили протиповітряної оборони.

Ввечері 31 грудня 2023 року на Хмельниччині пролунали вибухи. Повідомляють, що працюють сили протиповітряної оборони.

Хмельниччина стала ціллю окупантів

Ворог знову запустив ударні дрони по території Хмельницької області. Поки жодних деталей не повідомляли.

Спочатку з’явилась інформація про БпЛА на території області. Про це повідомили у Хмельницькій обласній військові адміністрації.

Ймовірно, ціллю окупантів знову був Старокостянтинів, який розташований в області.

Відразу кілька моніторингових каналів сповістили, що на Вінниччині також чути звуки вибухів. Супроводжують ці повідомлення інформацією про те, що в регіоні працює ППО. Зауважимо, що загроза атаки баражуючими боєприпасами зберігається у низці регіонів.

Також були вибухи на Тернопільщині. Поки невідомо жодних деталей та офіційної інформації. Ймовірно, працюють засоби протиповітряної оборони.

В Україні в різний час тричі оголошували повітряну тривогу через зліт потенційного носія “Кинджалів”. У повітря піднімались одразу кілька бортів МіГ-31К. В обід вони запускали ракети. У Кропивницькому та Кривому Розі лунали вибухи. Станом на 21:30 МіГ-31К пішов на посадку. В Україні оголосили відбої. під час останнього зльоту пусків не фіксували.

Водночас окупанти запускали ударні дрони типу “Шахед”, які й долетііли до Заходу.

Росія регулярно запускає дрони по Хмельниччині

  • Не обійшлося без ворожих дронів і вночі проти 30 грудня. У Хмельницькій ОВА розповіли деталі нічної атаки ударними дронами. Там повідомили про 2 безпілотники, які знешкодили сили ППО. У обласній військовій адміністрації зазначили, що цивільне населення не постраждало.
  • Увечері 23 грудня у багатьох областях України оголошували повітряну тривогу. Згодом стало відомо, що у небі над Хмельницькою областю працювала ППО. Близько 22:00 у Дніпропетровській ОВА повідомили, що над областю працювали захисники українського неба. Їм вдалося збити 4 ворожі дрони.
  • У ніч на 20 грудня російські війська атакували Хмельниччину ударними БПЛА типу “Шахед”. Працювали сили протиповітряної оборони. “Уночі 20 грудня 2023 року на Хмельниччині підрозділом ППО ПвК “Захід” знищено два “Шахеди”, якими противник атакував із території Росії”, – йдеться у повідомленні.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *