Шойгу сповістив про втрати: Путіну доповіли про знищення “Новочеркаська”

Путіну повідомили про знищений “Новочеркаськ” / Колаж 24 Каналу (Getty Images)

Російському диктатору вже повідомили про знищення великого десантного корабля в окупованій Феодосії. Про втрату Путіна сповістив Шойгу.

Відповідну заяву речника Кремля Дмітрія Пєскова поширюють росЗМІ, передає 24 Канал.

Путіну повідомили про знищення корабля

Жодних деталей пропагандисти не навели. Лише поширили коротку заяву Пєскова, мовляв, Шойгу доповів Путіну про удар ЗСУ та “пошкодження” корабля “Новочеркаськ”.

Зауважимо, що раніше вороже міноборони визнало удар по “Новочеркаську”. Однак, традиційно “по-своєму”. Зокрема, заявили, що “бавовна” у Феодосії нібито стала наслідком “відбиття удару ЗСУ”. Також загарбники марили, що начебто “збили два Су-24”.

Коротко, що треба знати про знищення ВДК

  • О пів на 3 ночі українська тактична авіація атакувала великий десантний корабель Чорноморського флоту Росії в окупованій Феодосії. По “Новочеркаську” потужно вдарили крилатими ракетами, повідомили у Повітряних силах.
  • Володимир Зеленський вже відреагував на знищення російського ВДК. Президент подякував Повітряним силам за ефектне поповнення російського підводного Чорноморського флоту ще однією посудиною.
  • До речі, у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомили, що на борту “Новочеркаська” були “Шахеди”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *