Світовий реслінг повертається на українські екрани – ексклюзивно на Київстар ТБ

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ Матеріали з позначкою “Спецпроєкт”, “Партнерський матеріал” чи “Актуально” розміщені на комерційній основі. Редакція може не поділяти цю позицію.

Світовий реслінг на Київстар ТБ / Фото Київстар ТБ

Через 11 років світовий реслінг повертається на українські екрани. Тепер він ексклюзивно стане доступний на платформі кіно і телебачення Київстар ТБ.

Трансляції усіх подій відбудуться на каналі WWE, зокрема і WrestleMania, зазначає 24 Канал. До слова, раніше шоу WWE транслювали в Україні на каналі QTV (з 2009 по 2013 рік). Тоді воно мало неабияку популярність серед глядачів.

Крім цікавого шоу кожного поєдинку, глядачам запам’ятались ще й влучні та цікаві коментування від Олександра Бєлкіна та Сергія Новака. Багато українських фанів і досі асоціюють реслінг з їх прізвищами. Саме тому прем’єра українськомовної прямої трансляції поєдинку на каналі WWE на Київстар ТБ буде проходити за участі обох коментаторів.

Поєдинок коментуватимуть Олександр Бєлкін та Сергій Новак

Олександр Бєлкін та Сергій Новак / Фото Київстар ТБ

Олександр Бєлкін зауважує, що хоч остання українськомовна програма вийшла наприкінці 2013 року, в Україні досі багато поціновувачів цього виду спортивного шоу. З огляду на численні коментарі, що ширяться в соціальних мережах під постами з анонсами появи WWE, українці з нетерпінням чекають перші події.

У листопаді 2013 року реслінг перестали транслювати на QTV. Фанати були обурені та створили петицію з проханням повернути реслінг WWE в ефір, писали численні листи й навіть були думки спланувати акцію протесту для привернення уваги суспільства і керівництва каналу. Але продовжувати вимагати повернути розваги (хоч і спортивні) під час подій Революції Гідності й всього, що відбулося далі, було як мінімум недоречним. Зараз, після мого анонсу в соціальних мережах, активність поціновувачів реслінгу виросла: +20% до активності каналу та +10% підписників всього за добу,
– розповів Олександр Бєлкін.

Відкривати повернення поєдинків буде відоме шоу WrestleMania 40. Подія відбудеться у Філадельфії 7 та 8 квітня о 02:00 за київським часом. Особливої уваги фанів заслуговує ця дводенна подія ще й тому, що в ній візьме участь відомий американо-канадійський актор та реслер Двейн “Скеля” Джонсон.

WrestleMania є однією з найдавніших та найвизначніших подій у реслінгу. Участь у цьому шоу вважається головним досягненням будь-якого реслера у його кар’єрі. Саме на ній відбуваються поєдинки за чемпіонства та змагання між найбільш конфліктними спортсменами. Цей вид спорту є театралізованою спортивною боротьбою, що поєднала елементи атлетизму, бойових мистецтв та театральної вистави.

Канал WWE доступний на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ у розділі “Онлайн ТБ”. Запис трансляцій матчів користувачі платформи зможуть знайти у бібліотеці відео, тож дивитися улюблені спортивні події можна у зручний час.

Раді бути першими, хто повертає реслінг в Україну та дає можливість фанатам дивитись улюблені шоу з легендарним коментатором рідною мовою,
– прокоментував СЕО Київстар ТБ Павло Рибак.

Шоу з реслінгу можна подивитися на Київстар ТБ / Фото Київстар ТБ

Наступні шоу з реслінгу на Київстар ТБ:

  • Money in the Bank;
  • SummerSlam Detroit;
  • Crown Jewel;
  • Survivor Series: War Games;
  • Royal Ramble;
  • Backlash France;
  • Bash in Berlin.

Також щотижня будуть доступні для перегляду й інші події: кожного вівторка – WWE RAW, щосуботи — WWE SMAKEDOWN і щосереди – WWE NXT.

Як дивитися канал WWE

Дивитися змагання з реслінгу можна з будь-якого пристрою: зі смартфона, ноутбука, планшета або Smart TV. Для цього потрібно завантажити додаток або відкрити сайт Київстар ТБ та оформити підписку на Київстар ТБ. Користуватись платформою кіно та телебачення Київстар ТБ можуть абоненти всіх мобільних операторів та інтернет-провайдерів.

Канал WWE доступний для користувачів усіх стандартних пакетів – “Базовий”, “Сімейний”, “Преміум HD”. Також абоненти Київстар можуть увімкнути Суперсилу “Київстар ТБ”.

Довідка. “Суперсила” – це послуга на вибір, доступна в тарифі без жодних доплат.

Обрати свою Суперсилу та перевірити можливість її підключення можна у додатку Мій Київстар, зателефонувавши на безкоштовний номер 500 або набравши спеціальний USSD-код *500*4#. Також можна звернутися до консультантів у магазини мережі Київстар. Обравши Суперсилу Київстар ТБ, ви матимете доступ до 400 ТВ-каналів та 18 000 фільмів, серіалів, шоу та мультфільмів після поповнення абонентської плати.

Для абонентів інших операторів можливо підключити преміальний доступ до платформи кіно та телебачення Київстар ТБ за 29 гривень на 14 днів.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *