Су-30 “отомстіл” за Су-34: окупанти істерять про “збиті” F-16, з чого сміються навіть росіяни

Пропагандисти вигадали байки про збиті F-16 в Україні / Ілюстративний колаж 24 Каналу

За останні дві доби російське військо втратило кілька своїх літаків. Окупанти не придумали нічого кращого, ніж вигадати байку про те, що буцімто збили ледь не 100500 F-16.

Так, ввечері 24 грудня Повітряні сили підтвердили збиття російського Су-34 на Маріупольському напрямку. Також у мережі обговорювали можливе збиття Су-30, яким ворог міг атакувати Одеську область на Різдво. Але росіяни не були б собою, якби не приплели ще й F-16.

“Знищують” F-16 ледь не пачками

Ми трохи походили по російських пабліках, щоб добряче підняти собі настрій. Адже хто-хто, а окупанти – просто майстри писати байки та годувати ними своїх земляків. Так, з’явилися легенди про буцімто знищені F-16.

Спочатку мережею почало ширитися повідомлення, що на аеродромі в Одесі буцімто підбили F-16. І це повідомлення викликало нестримний сміх.

Якщо це правда, а це правда, отже сьогодні х***и плакатимуть гіркими слізьми, адже їм не допоміг навіть такий розпіарений F-16,
– пишуть пропагандисти.

Якщо ви думаєте, що то все, то ви дуже помиляєтеся. Адже росіяни не люблять брати одну методичку. Вони намагаються один одного перебити байкою, яка б звучала більш епічно.

Це смішно читати, не те, що писати. Отже, пропагандисти кажуть, що F-16 буцімто збив Су-34, але “Су-30 відімстив та знищив чотири F-16”. Ось нарешті виплив Су-30, про який ми говорили спочатку. Ох, як взяв і відімстив, що ми аж тримаємося за животи.

Ми б хотіли сказати, що це все, але ж ні. Окупанти пішли далі та заявили, що в районі порту буцімто вдалося знищити ЗРК Patriot з допомогою “Шахеда”. І що на аеродромі “Шкільний” буцімто знищили п’ять F-16.

Ще за однією з версій, збили росіяни на F-16, а Су-27М. Ми вже й самі не знаємо, що вони там збили. Дякувати Богу, що не Leopard 2 у небі. Бо це вже точно було б украй складно пояснити.

До слова, українці вже взяли на глум росіян. Жартують, що окупантам вдалося винайти машину часу та знищити F-16, яких в України все ще немає.

Байки росіян розсмішили українців / Скриншот

Напередодні стало відомо, що Нідерланди почали підготовку перших F-16 для доставки до України. За наявною інформацією, мовиться про 18 західних багатоцільових винищувачів, яких бояться окупанти вже і зараз. Попри те, що ми їх ще не отримали.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *