Тепер уже не бонові загородження: як окупанти посилили оборону Кримського мосту

Як окупанти посилили оборони Кримського мосту / most.life

Російські загарбники продовжують посилювати оборону Кримського мосту. Однак від очей супутника нічого не приховати.

OSINT-дослідник MT Anderson у соцмережі X (раніше Twitter) опублікував супутникове фото російських засобів оборони біля Кримського мосту.

Як російські загарбники обороняють Кримський міст

Видання “Кримський вітер” зазначає, що вхід до Севастопольської бухти перекрито боновими загородженнями. Крім цього, росіяни посилили ППО за допомогою новітнього корвету.

Вони зауважили, що на знімках, зроблених після сильного шторму, видно, що бонові загородження були відсутні. Однак схоже на те, що тепер їх поновили.

Оборона Кримського мосту / MT Anderson

Також на бочках неподалік входу в бухту пришвартований МРК “Циклон”. “Циклон” є носієм 8 крилатих ракетт “Калібр”. На кормі встановлено ЗПРК “Панцир-МЕ”, за допомогою якого корабель охороняє повітряний простір над бухтою.

Довідка. “Циклон” – новий російський корвет проєкту 22800 “Каракурт”. 12 липня 2023 року МРК “Циклон” прийняли до складу Чорноморського флоту Росії. Вперше він вийшов на бойове чергування 22 серпня того ж року.Кримський міст досі в аварійному стані

Речниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк розповіла, що російські загарбники не змогли повноцінно відновити Кримський міст після атак.

Тим паче наразі у Чорному морі спостерігаються сильні шторми, що ускладнює його експлуатацію.

За її словами, Кримський міст зазвичай використовують для цивільних потреб. Іноді російські загарбники використовують залізничну колію, однак це дуже обмежені перевезення.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *