У Верховній Раді розповіли, чи підуть узимку на канікули

Коли почнуть працювати нардепи у Раді / Колаж 24 Каналу

Марія Мезенцева розповіла, як довго цього року відпочиватимуть народні обранці. За словами депутатки, робота у Верховній Раді не закінчується.

Заступниця голови комітету Верховної Ради з питань інтеграції з Євросоюзом розповіла в ефірі телемарафону, що народні обранці цього року не підуть на канікули, пише 24 Канал.

Як працюватиме Верховна Рада на свята

Український парламент не завершує свою роботу, ми не йдемо на канікули,
– розповіла Марія Мезенцева.

За її словами, народні депутати вже на початку січня знову працюватимуть: “Верховна Рада продовжить свою роботу вже на початку січня. Хоча ми її не закінчуємо”.

Нардепка також зауважила, що Рада днями проголосувала за низку важливих законопроєктів. Зокрема, мовиться про скасування мита і ПДВ на радіолокаційні потреби для ЗСУ, закон про внутрішньо переміщених осіб та інші.

Скільки нардепів працює у Верховній Раді

  • Станом на 8 грудня 2023 року у Верховній Раді залишився 401 нардеп. Ярослав Железняк написав, що це антирекорд. Адже, відповідно до Конституції, має бути 450 народних депутатів.
  • Вже 20 грудня у Верховній Раді зареєстрували нового депутата – Михайла Соколова від “Батьківщини”. Свого часу він був замовником лобістських послуг для Юлії Тимошенко.
  • Глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія розповідав, що багато нардепів хочуть скласти мандати, але їх “не відпускають”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *