Трагічна пожежа у Дніпрі: загинули жінка та троє дітей

У пожежі в Дніпрі загинули жінка та троє дітей / Колаж 24 Каналу

У ніч проти 21 січня в Дніпрі через пожежу загинули жінка та троє дітей. Наразі причина пожежі невідома.

21 січня по опівночі до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про займання житлового будинку. Горів будинок, розташований на вулиці Червоної Рути Індустріального району міста.

Пожежа з фатальними наслідками

Рятувальники, які прибули на місце події, встановили, що горить домашнє майно на площі 15 квадратних метрів.

Із задимленої оселі рятувальники винесли 4 людей. Йдеться про 40-річну жінку та трьох дітей. В ДСНС повідомили, що вони теж були без свідомості. На жаль, медикам не вдалося врятувати їм життя.

Відомо, що загиблому хлопчикові було 5 років, дівчаткам – 6 та 2 роки.

Пожежу ліквідовано о 01:14. Її причини наразі з’ясовуються.

Схожі інциденти в Україні: останні новини

  • В листопаді 2023 року у Полтавські області сталася пожежа у приватному будинку. На жаль, через цю пожежу загинули 26-річний чоловік, 28-річна жінка та їхній маленький син, якому було всього 2 роки.
  • У Самборі сталась пожежа в житловому будинку. Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіла 54-річної жінки та її 11-річної дитини. Ймовірною причиною пожежі могло стати коротке замикання.
  • У приватному будинку в Чернігівські області сталася пожежа. На жаль, загинула жінка разом з двома дітьми. Трагедія сталася 19 грудня 2023 року. Коли рятувальники приборкали вогонь, то виявили у приватному будинку тіла загиблих. Під час пожежі загинули 23-річна мати та її двоє синів – 2019 та 2020 років народження.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *