Треба показати цю “мапу” Конгресу США: як варто сприймати нові вигадки Медведєва

Дмітрій Медведєв видав чергову порцію маячні, зокрема, стверджував, що “Україна – це Росія”. Свої безглузді заяви він робив на тлі вигаданої мапи світу.

Політтехнолог Михайло Шейтельман зауважив 24 Каналу, що саме такою російські загарбники насправді бачать Європу.

Як варто сприймати заяви Медведєва

Шейтельман вважає, що п’яний Медведєв говорить те, чого прагне Росія. Тобто все озвучене ним – це справді план Кремля. І подібне вже не раз казали різноманітні російські чиновники.

На його думку, потрібно взяти “мапу світу”, на тлі якої виступав Медведєв, та віднести у Держдеп і Конгрес США. Там мають усвідомити, що так росіяни бачать мапу Європи. І саме так може бути, якщо Сполучені Штати не нададуть Україні зброю.

Ось що, мені здається, головне у цьому меседжі,
– сказав політтехнолог.

До того ж, нагадав він, Медведєв уже обіцяв геноцид українців, а тепер узагалі показує таку “мапу”. Тому сумно, що його заяви не сприймаються серйозно.

Чим ще привернув увагу виступ Медведєва

Політтехнолог також звернув на те, в якому костюмі був російський політик під час цього дійства, зауваживши, що Медведєв уже не вперше вдягає френч.

Я його розумію, коли набираєш вагу – потрібно френч одягати,
– сказав Шейтельман.

За його словами, свого часу Мао Цзедун одягав френч, потім певний час усі китайці ходили в такому одязі. Тож китайська мода нарешті дісталася Росії.

Більше про заяви Медведєва

  • У січні колишній президент Росії Дмітрій Медведєв вибухнув черговими погрозами, розкривши справжні наміри Росії щодо України. Медведєв обмовився, що Росія просто хоче захопити всю Україну та знищити її державність.
  • За місяць Владімір Путін і Дмітрій Медвєдєв видали чергові провокаційні заяви. Глава Кремля, зокрема, стверджував про “готовність до діалогу”, а Медведєв погрожував Заходу війною.
  • До того ж Медведєв не оминув увагою “злиту” розмову німецьких офіцерів про начебто можливе застосування ракет Taurus по Кримському мосту. Скандальний політик назвав Олафа Шольца “ліверним канцлером”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *