У Хотині батьки загиблого військового допомогли відкрити освітній простір для дітей

У Хотині батьки загиблого військового допомогли відкрити освітній простір для дітей

У Хотинській школі №1 відкрили сучасний простір для дітей – освітній хаб. Облаштувати і відремонтувати кабінет для цього допомогли батьки загиблого на війні учня цієї школи Валентина Січкаря.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Освітній хаб – це не просто кімната. Це місце, де буде жити дух мужнього воїна. Впевнена, що на його прикладі виховуватиметься не одне покоління наших учнів", – сказала під час відкриття хабу директорка школи Олена Горбова.

За її словами, батьки загиблого воїна раніше звернулися до дирекції із пропозицією допомогти школі, в якій навчався їхній син. І колектив спільно із батьками вирішив облаштувати кімнату, яка могла би стати місцем для розвитку творчих ідей учнів.

Зараз кабінет облаштований новими меблями, мультимедійною і комп’ютерною технікою, зроблений сучасний ремонт, на стінах висять фотографії загиблого військового Валентина Січкаря.

"Я не дуже добре пам’ятаю його з дитинства, бо і сама тоді була не набагато старшою, але знаю, що Валентин був дуже впертим. І коли почалася повномасштабна війна, він повернувся із Чехії, де на той час працював. Та одразу ж доєднався до нашого війська. Бо вирішив, що має зробити щось важливе для усіх нас", – сказала під час відкриття хабу двоюрідна сестра загиблого Наталія Рясова.

У Хотині батьки загиблого військового допомогли відкрити освітній простір для дітей / Фото: Віталій Олійник, Укрінформ

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *