В Одесі пролунав вибух під час повітряної тривоги

Вибух пролунав у Одесі / Колаж 24 Каналу

В Одесі 6 березня близько 10:45 пролунав вибух. В області оголошували повітряну тривогу, пов’язану із загрозою балістики.

Повітряну тривогу на Одещині оголосили о 10:41. А вже через кілька хвилин ЗМІ написали про те, що в Одесі пролунав вибух.

Що відомо про вибух в Одесі

О 10:45 від місцевих ЗМІ надійшло повідомлення про те, що в Одесі прогримів вибух. У той самий час глава Одеської ОВА Олег Кіпер закликав людей негайно переходити до укриттів.

У ту ж хвилину надійшло повідомлення і від Повітряних сил ЗСУ. Рід військ попередив, що в областях, де оголошена повітряна тривога, існує загроза застосування балістичного озброєння.

Станом на 10:52 повітряну тривогу оголосили у низці областей України: Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській і Харківській.

Пізніше місцеві ЗМІ написали, що попередньо був приліт. Утім, наразі офіційної інформації не надходило. Очікуємо на неї та доповнимо новину щойно буде відомо про ситуацію.

За даними моніторингових каналів, росіяни запустили об 11:40 на півострові Крим ракету “Іскандер-М”. Місце пуску – Джанкойський район.

Нагадуємо, що під час повітряної тривоги надзвичайно важливо перебувати в укриттях. Якщо ви не можете перейти до сховища, то бодай скористайтеся правилом двох стін і не стійте поблизу вікон. Також пам’ятайте, що ні в якому разі не варто фільмувати роботу ППО та викладати матеріали у мережу. Не співпрацюйте з ворогом!Уночі росіяни атакували десятками “Шахедів”

  • У ніч проти 6 березня російські військові продовжили атакувати Україну. Відомо, що ворог запустив 5 зенітних керованих ракет С-300 з тимчасово окупованої території Донецької області, а також 42 дрони-камікадзе. “Шахеди” запускали з чотирьох напрямків: Чауда, Балаклава у Криму, Курська область та Приморсько-Ахтарськ у Росії.
  • Для того, щоб відбити черговий повітряний напад ворога, залучали зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України та засоби радіоелектронної боротьби.
  • Відомо, що в результаті бойової роботи вдалося збити 38 “Шахедів”. Відпрацювали по дронах-камікадзе у межах Дніпропетровської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Харківської, Вінницької та Сумської областей.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *