“Від КАБів сиплеться стеля”: відео з підвалів Авдіївського коксохіму, де укриваються військові

Що відбувається на Авдіївського коксохімі / Колаж 24 Каналу

Бійці Третьої штурмової бригади показали відео з підвалів Авдіївського коксохімічного заводу. Там наразі перебувають наші військові.

Бійці укриваються від російських обстрілів всередині заводу. Перед цим окупанти спричинили пожежу в районі Авдіївського коксохіму.

Яка ситуація на Авдіївському коксохімі

Всередині заводу військові укриваються від постійних обстрілів противника, а медики стабілізують поранених. Навіть тоді, коли від чергових КАБів сиплеться стеля,
– розповіли бійці Третьої штурмової бригади.

Над головами військових сиплеться стеля: дивіться відео

До речі, вдень 16 лютого командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський розповів, що окупанти спеціально підпалили цистерну із залишками нафталіну у районі коксохімічного заводу, щоб погіршити видимість та продовжити штурми.

Через це спалахнула пожежа на складі зберігання бітумної смоли. Саме під прикриттям густого диму російські окупанти намагались штурмувати позиції військових Збройних Сил України.

Що відбувається в Авдіївці: дивіться карту DeepState

Що відбувається в районі Авдіївки

  • Володимир Зеленський заявив, що українське військове керівництво застосовує нові підходи. Президент України не сказав, про які саме зміни мовиться, проте запевнив, що їхнє завдання – робити все, щоб захистити передусім наших людей.
  • Перед цим командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський 16 лютого заявив, що вони вирішили відійти з позиції “Зеніт” на південно-східний околиці Авдіївки на Донеччині.
  • Бригадний генерал пояснив, що вони тримали позицію до того часу, поки це давало можливість ефективно стримувати та знищувати ворога. За словами Тарнавського, ЗСУ відійшли, щоб зберегти особовий склад та покращити оперативну обстановку. Детальніше про те, що відбувається в Авдіївці читайте за посиланням.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *