Вітають з “переобранням”: Путін почав отримувати привітання з “перемогою на виборах”

Путіна вітають з перемогою на виборах / Колаж 24 Каналу

У Росії й на окупованих територіях 15 – 17 березня проходили так звані “вибори” президента. “Неочікувано” перемогу здобуває Владімір Путін, тому лідери різних країн вже почали його вітати з “переобранням”.

Про те, хто вітає Путіна з “перемогою на виборах”, повідомляють росЗМІ. Серед світових лідерів “відзначилися” вже Сі Цзіньпін та Кім Чен Ин, передає 24 Канал.

Хто привітав Путіна з “перемогою”

Російського президента Владіміра Путіна вже привітали лідери кількох країн, які мають тісні зв’язки з Кремлем. Мовиться про:

  • президента Азербайджану Ільхама Алієва,
  • самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка,
  • президента Казахстану Касим-Жомарта Токаєва,
  • президента Киргизстану Садира Жапарова,
  • президента Таджикистану Емомалі Рахмоне,
  • президента Узбекистану Шавката Мірзійоєва.

Окрім того, офіційно привітав Путіна з перемогою й Сі Цзіньпін. Центральне телебачення Китаю заявляє, що їхній лідер вже надіслав Путіну вітання з переобранням на посаду президента. У ньому лідер Китаю буцімто заявив, що такий високий відсоток голосів “відбиває підтримку народу Росії”.

Лідер КНДР Кім Чен Ин також надіслав Путіну вітальну телеграму. Президент Венесуели Ніколас Мадуро вирішив привітати Путіна публічно й опублікував допис з привітанням у мережі.

Це був бездоганний виборчий процес, який за ці останні 3 дні продемонстрував свою демократичність у взірцевий спосіб. Обіймаємо весь російський народ та партію “Єдина Росія”,
– мовиться у дописі президента Венесуели.

До “привітань” Путіна долучився й лідер Нікарагуа Даніель Ортега. Він назвав російського президента “дорогим товаришем, братом і переобраним президентом”, а також додав, що розцінює його перемогу на виборах “як внесок у необхідну стабільність для людства”.

Вибори в Росії

  • 15 – 17 березня проходили так звані “вибори” президента Росії. Й хоча росіяни заливали фарбою бюлетені, кидали коктейлі Молотова у виборчі дільниці та влаштували акцію “Опівдні без Путіна”, однак результат “голосування” вже давно зрозумілий.
  • Влаштовували показове шоу з “виборами” й на окупованих територіях. Там людей під примусом змушували віддавати голоси за Путіна. Українці на окупованих територіях уникали виборів й сиділи вдома, однак колаборанти разом з озброєними російськими військовими ходили по будинках з бюлетенями.
  • У Росії вже підрахували 100% протоколів. Так, на “виборах” за Путіна буцімто проголосувало 87,28% виборців.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *