Внаслідок атаки на аеродром “Саки” помер російський штурмовик-підполковник

ЗСУ ліквідували Олександра Чорнобривого / РосЗМІ

Під час удару по аеродрому “Саки” ЗСУ ліквідували заступника командира штурмового авіаційного полку Олександра Чорнобривого.

ЗСУ ліквідували заступника командира 43 окремого морського штурмового авіаційного полку – підполковника Олександра Чорнобривого.

ЗСУ ліквідували підполковника Олександра Чорнобривого

У ніч на 6 січня ЗСУ влаштували “феєрверк” на аеродромі “Саки” у тимчасово окупованому Криму. Окупанти говорили про те, що “втрат немає”. Однак стало відомо, що під час атаки загинув заступник командира 43 окремого штурмового авіаційного полку Росії, підполковник Чорнобривий Олександр Іванович.

Що відомо про окупанта

Олександр Чорнобривий 1985 року народження навчався у Краснодарському вищому воєнному авіаційному училищі льотчиків. Хоч він народився у Криму, після закінчення навчання у 2007 році він отримав російське громадянство. Після того його відправили у Чорноморський флот. Спершу він пілотував на Су-24, а потім перейшов на Су-30СМ. Він був льотчиком штурмової ескадрильї Сакського окремого штурмового авіаполку

У 2018 році Чорнобривий був внесений у базу “Миротворець”.

Моніторингові канали повідомляють, що окрім Чорнобривого внаслідок удару по аеродрому “Саки” загинули ще троє окупантів.

  • Нагадаємо, що в ніч на 6 січня Повітряні сили завдали ракетного удару по аеродрому у Саках. Нашим захисникам вдалося знищити командний пункт окупаційних військ.
  • Моніторингові канали повідомляли, що було 4 удари ракетами “Storm Shadow”. Російське міноборони ж заявляло, що збило усі 4 цілі.
  • Зазначимо, що на аеродромі у Саках базується 43-й винищувальний авіаційний полк. Там розміщуються російські бомбардувальники Су-24 та винищувачі Су-30.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *