Вогняна стіна: окупанти назвали причину масштабної пожежі на газопроводі в Росії

У Росії назвали причину пожежі на газопроводі / Колаж 24 Каналу

Уночі 10 березня у Росії сталася масштабна пожежа на газопроводі. Як пояснили окупанти, причиною став прорив під землею.

Про це пишуть російські телеграм-канали. До слова, заграва та стовп диму були такими потужними, що місцеві жителі бачили їх за десятки кілометрів від місця інциденту, передає 24 Канал.

Що стало причиною пожежі

Як повідомляють у мережі, причиною масштабної пожежі на газопроводі біля села Лихма у Тюменській області став прорив. Так, на глибині близько 2 метрів прорвало трубопровід. Як пишуть місцеві телеграм-канали, діаметр пошкодженого трубопроводу – 1,4 метра.

Спеціалісти говорять, що прорив стався через зношення старих труб. Наразі вогонь приборкали, наразі експерти оцінюють збитки після прориву.

Про постраждалих наразі не повідомлялося.

Цікаво, що у травні 2023 року на газопроводі “Ямал-Європа” компанії “Газпром трансгаз Югорськ” проводили ремонтні роботи. Щоправда, були вони не дуже успішними, й 16 травня пролунав вибух на ділянці газопроводу Єлець-1. Тоді під час інциденту загинула одна особа, а ще 4 – отримали поранення. Деякі з них були у важкому стані, але про їхню долю у росЗМІ більше не повідомляли.

У Росії пожежа на нафтобазі

У Курську зранку 10 березня було доволі тривожно. Так, у місті увімкнули сирени й попередили про ракетну небезпеку. Тривога поширилася й на Бєлгородську область.

Згодом губернатор Курської області заявив, що місто буцімто опинилося під атакою безпілотників. Так, Роман Старовойт заявив, що у Курську працювала “пе-ве-о”, однак безпілотник впав на території нафтобази. Після цього – спалахнула пожежа. Наразі невідомо, які наслідки спричинило загоряння.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *