Ворог поцілив у житлові будинки в Одесі: кількість постраждалих знову зросла

Наслідки атаки на Одесу / Колаж 24 Каналу

Після нічної атаки дронами, зранку росіяни завдали по Одесі ракетного удару. На жаль, внаслідок терористичної атаки є загиблі та поранені.

Зранку 29 грудня російські військові обстріляли житлові будинки в Одесі. Що відомо про жертв і постраждалих, пише 24 Канал.

Скільки загиблих і постраждалихВажливо! Ввечері 30 грудня очільник ОВА Олег Кіпер повідомив, що кількість жертв після вчорашньої російської ракетної атаки знову збільшилася. У лікарні помер чоловік, якому було 77 років. Таким чином кількість загиблих через російську терористичну атаку збільшилася до 5.

Раніше в ОВА заявляли, що внаслідок російського обстрілу постраждали 32 людини.

Зазначив, що наразі в медичних закладах міста на лікуванні лишаються 12 людей. З них двоє дітей (6 та 8 років), їх життю нічого не загрожує.

“Двоє поранених поки у важкому стані. Вони отримують всю необхідну медичну допомогу у повному обсязі”, – підкреслив голова ОВА.

Посадовець додав, що всі інші виписані та продовжують лікуватися амбулаторно, серед них і вагітна жінка.

У міській раді повідомили, що внаслідок ворожої атаки на Одесу 29 грудня понівечено 46 будинків, зокрема, 4 приватних. Пошкодження зазнали 186 квартир. 6 людям надали тимчасовий притулок.

На місцях працюють оперативні штаби для оформлення документів на матдопомогу для відновлення житла.

Зауважимо, що окрім приватного будинку, вибуховою хвилею під час атаки пошкодило будівлю РАЦСу у Приморському районі Одеси. Через це установа працюватиме вона в обмеженому режимі.

Також у місті внаслідок обстрілу пошкоджено ліцей. На щастя, дітей у навчальному закладі не було, адже у них канікули. А усі працівники під час тривоги перебували в укритті, тому минулося без поранених.

Наслідки ракетного обстрілу Одеси: фото ОВА та Суспільне

Наслідки нічної атаки “Шахедами” по Одесі

Вночі ворог атакував Одеську область дронами-камікадзе “Шахед”. В Одеському районі сталося влучання в законсервовану будівлю одного з об’єктів інфраструктури.

Натомість в Одесі уламками збитого безпілотника пошкоджено багатоповерхівку. Виникла пожежа, яку оперативно ліквідували співробітники ДСНС. Саме під час цієї атаки постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано.

Наймасштабніша атака з повітря за всю історію

  • Зазначимо, що за попередніми результатами цієї ночі противник застосував проти України 158 засобів повітряного нападу: ракети різних типів та ударні БпЛА. У Повітряних силах наголосили, що це була наймасованіша атака з повітря від початку повномасштабного вторгнення.
  • У МВС повідомили, що станом на 10:25 у різних областях України було відомо 12 загиблих та понад 75 поранених. Однак станом на 11:00 їхня кількість вже зросла.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *