Ворог спрямував “Шахеди” на Вінниччину: уламки пошкодили об’єкт інфраструктури

У Вінницькій області працювала ППО / Getty Images / Колаж 24 Каналу

Вночі 10 березня ворог знову атакував територію України дронами-камікадзе типу “Шахед”. Відомо що російські БпЛА зафіксували й у Вінницькій області.

На жаль, відомо про влучання уламків в інфраструктурний об’єкт на території регіону. Зазначимо, що тривога у Вінницькій області тривала понад 4 години.

Вибухи на Вінниччині

Близько 2:22 у Вінниці було чути вибухи. Вже зранку начальник обласної ОВА Сергій Борзов повідомив наслідки атаки росіян. Він зазначив, що у результаті роботи ППО уламки пошкодили об’єкт інфраструктури – на ньому виникла пожежа.

Станом на 06:30 пожежу ліквідовано. Постраждалих немає. Дякую усім службам за оперативну і злагоджену роботу,
– зазначив Борзов.

Додамо, що повітряна тривога у Вінницькій області розпочалася об 0:37, а закінчилася – об 4:54.

Атака дронами по Україні

  • Росіяни розпочали запускати дрони-камікадзе ще ввечері 9 березня. Зокрема, декілька разів вибухи чули в Одесі, а також в Миколаєві та Харкові.
  • Вночі під ударом знову опинилася Хмельницька область – окупанти намагалися вразити аеродром у Старокостянтинові. Близько 4:47 там чули вибухи, які цілком ймовірно могли бути наслідком роботи ППО.
  • У Повітряних Силах розповіли, що Росія запустила по нашій державі 39 дронів-камікадзе, з яких вдалося знищити 35 повітряних цілей. Дрони запускали із мису Чауда у Криму, Приморсько-Ахтарську – Росія. Для ліквідації залучали мобільні вогневі групи Сил оборони України, а також винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, засоби РЕБ.
  • Росіяни вночі також ударили 4 зенітними керованими ракетами С-300 по Харківщині та Донеччині.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *