Росія знову атакувала Україну ударними дронами: хронологія 746 дня війни

Росія продовжує вести проти України злочинну повномасштабну війну. Водночас наші Сили оборони роблять усе можливе для того, аби дати ворогу гідну відсіч та повернути наші території.

Україна протистоїть Росії у повномасштабній війні уже 746 днів. Про головні події цієї доби – читайте у тексті 24 Каналу.

06:32, 10 березняУ Ватикані пояснили слова Папи про “білий прапор”

Папа Франциск заявив, що Україна має проявити “сміливість білого прапора”. У Ватикані заявили, що він закликає до припинення вогню та відновлення переговорів, а не капітуляції України.

Директор пресслужби Ватикану Маттео Бруні пояснив, що Папа Франциск підхопив художній образ про “білий прапор”, запропонований журналісткою. За словами речника, понтифік хотів вказати на “припинення військових дій” і”перемир’я досягнуте за допомогою сміливості переговорів”.

06:30, 10 березняРосія атакувала дронами Старокостянтинів

Повітряну тривогу через загрозу ударів безпілотних літальних апаратів у Хмельницькій області оголосили о 2:50. Після цього моніторингові канали почали писати про “Шахеди” у напрямку Старокостянтинова.

Згодом з’явились повідомлення й про вибухи. Наразі невідомо, чи є влучання внаслідок атаки, чи це була робота протиповітряної оборони.

06:27, 10 березняНа Вінниччині чули вибухи

Орієнтовно о 00:36 у Вінницькій області пролунало сповіщення повітряної тривоги. Місцеві телеграм-канали повідомляли про вибухи в області.

Наразі наслідки уточнюються.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *