Ворог запускав ударні дрони: в Одесі лунали вибухи, працювала ППО

Російські військові запускали дрони-камікадзе пізно ввечері 4 березня. Відомо, що “Шахеди” залітали на територію Одеської області. Вибухи лунали в Одесі, а також працювала ППО.

Близько півночі 4 березня стало відомо, що російські БпЛА залетіли на територію Одеської області. У зв’язку з цим у регіоні оголосили повітряну тривогу. Станом на 23:42 Одещина – єдиний регіон, де лунає попередження про загрозу з неба.

“Шахеди” на Одещині: що відомо

Це важливо! Під час повітряної тривоги надзвичайно важливо перебувати в укриттях. Якщо такої можливості немає, то бодай скористайтеся правилом двох стін. Також ні в якому разі не фіксуйте ані на фото, ані на відео роботу ППО. Ба більше, не викладайте відповідні матеріали у мережу. Пам’ятайте, що ваші дії можуть допомогти ворогові завдавати наступним ударів.

02:48 Відбій повітряної тривоги. Будьте обережними, покидаючи укриття.01:18 Повітряні сили ЗСУ пишуть: “Декілька груп ударних ворожих БпЛА в Чорному морі рухаються у тому ж напрямку що й попередні групи”.01:17 Глава ОВА Олег Кіпер написав: “Жителі Одеси та Одеського району, дуже прошу: НЕ ВИХОДЬТЕ З УКРИТТІВ! Загроза зберігається!”00:50 Суспільне пише про те, що в Одесі пролунав ще один вибух.00:49 Повітряні сили пишуть: “БпЛА з Чорного моря наближаються до Одеси (район Фонтани)”.00:28 Повітряні сили попереджають: “Декілька груп ударних ворожих БпЛА з Чорного моря у напрямку Одеси”.00:22 ЗМІ пишуть про те, що в Одесі пролунав ще один вибух.00:13 Повітряні сили попереджають:

  • БпЛА у Біляївському районі, Одеської області, курс західний;
  • БпЛА в акваторії Чорного моря, рухаються у напрямку Київського району, Одеської області.

00:12 Суспільне пише, що в Одесі пролунав вибух.23:56 Місцеві ЗМІ пишуть, що робота ППО триває. Тому закликають не покидати безпечних місць.23:51 Сили оборони півдня України звернулися до українців: “Іде бойова робота сил ППО! НЕ ЗАВАЖАЙТЕ! Не фільмуйте і не викладайте!”23:50 Повітряні сили пишуть: “Ще БпЛА в акваторії Чорного моря рухаються тим же курсом”. У цей же час місцеві ЗМІ пишуть про те, що лунають звуки вибухів.23:41 Місцеві ЗМІ пишуть про те, що йде робота ППО. Відтак, закликають мешканців області залишатися в укриттях доти, поки не буде відбою. Це може вберегти вам здоров’я та навіть життя.23:38 Повітряні сили сповістили, що фіксують ще дрони в акваторії Чорного моря. Що вони рухаються тим же курсом на Одесу у напрямку Фонтанки.23:36 Повітряні сили написали, що група ударних БпЛА ворога з Чорного моря на півночі Одеси. І що рухаються вони у західному напрямку.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *