У Дніпрі лунали вибухи: над областю успішно збили ракету

У Дніпрі вибухи / Колаж 24 Каналу

У Дніпрі пролунали вибухи. Вдруге за день в області оголосили повітряну тривогу.

Про вибухи у Дніпрі повідомили журналісти 24 Каналу. Що відомо на цю хвилину, розповідаємо далі.

До речі, оперативно про тривоги, ракетну небезпеку для усіх областей України та вибухи читайте в нашому телеграмі.Що відомо про вибухи у Дніпрі

Вдень 23 грудня стало відомо, що у Дніпрі пролунали вибухи. Ракета, яку запустили окупанти, зникла із радарів.

У Дніпропетровській обласній раді повідомили про успішну роботу ППО. Ворожу ракету збили на Дніпровським районом міста.

Водночас повітряна тривога триває через активність стратегічної авіації ворога. Закликаємо не ігнорувати загрозу, а перебувати в укриттях. Також життя може зберегти дотримання правила двох стін. Звичайна обережність може дуже допомогти.

Окупанти криють Дніпропетровщину вогнем

  • Ворог 21 грудня вчергове вдарив по Нікополю з важкої артилерії. Відомо про двох загиблих. Внаслідок обстрілу загинуло дві жінки 60 та 46 років. Крім цього, поранено 86-річного чоловіка. Рятувальники витягли його з пошкодженого будинку. Постраждалого забрали до лікарні. Пошкоджені 4 приватні оселі та 3 господарські споруди. Зачепило лінію електропередач.
  • Ввечері 14 грудня ворог намагався атакувати Дніпро. У небі області оборонці неба збили ворожу авіаційну ракету Х-59. Вибухи, які чули у Дніпрі під час повітряної тривоги, пов’язані з роботою ППО. Оборонці повітряного командування “Схід” збили ракету. Це підтвердила Дніпропетровська обласна військова адміністрація.
  • 10 грудня ворог атакував Нікопольщину дронами-камікадзе. Як зазначає глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, ворог скерував відразу три дрони-камікадзе. Також для атаки використали важку артилерію.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *