У Кіровоградській області пролунали вибухи: туди летіла ракета

У Кіровоградській області чули вибухи / Колаж 24 Каналу

У Кіровоградській області ввечері 7 березня пролунали гучні вибухи. Це сталося після того, як в області оголосили повітряну тривогу.

Повітряні сили попереджали про рух російської ракети у напрямку Кіровоградської області. 24 Канал закликає жителів області залишатися в укриттях до кінця відбою, адже це може врятувати життя і полегшити роботу нашим захисникам неба.

Вибухи пролунали після повідомлень про ракети

Повітряну тривогу у Кіровоградській області оголосили о 21 годині 07 хвилин. Тоді Повітряні сили попереджали про загрозу застосування балістичного озброєння зі сходу.

Через близько двадцять хвилин військові попередили про рух ракети у напрямку області.

Ракета на Кіровоградщину,
– написали Повітряні сили.

Згодом кореспонденти Суспільного повідомили, що пролунали звуки вибуху в Кіровоградській області.

“На Кіровоградщині було чутно звук вибуху”, – написали журналісти.

Також про звуки вибухів повідомляв і міський голова Олександрії Сергій Кузьменко. Мер міста зауважив, що гучні звуки пролунали під час повітряної тривоги.

За попередньою інформацією від ДСНС – у громаді обійшлося без надзвичайних подій,
– сказав Кузьменко.

Повітряну тривогу у Кіровоградській області скасували близько 21 години 53 хвилин.

Зрештою очільник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович написав, що в Олександрійському районі після вибуху попередньо без наслідків. Інформація ще уточнюється.

Зверніть увагу! Оперативно про тривоги й ракетну небезпеку для різних областей України читайте в нашому телеграмі.Цього дня вибух також пролунав у Сумах

  • У Сумській області вдень 7 березня пролунали потужні вибухи. Гучні звуки почули через 10 хвилин після оголошення повітряної тривоги в області.
  • У Сумській ОВА згодом повідомили, що внаслідок атаки пошкоджень зазнали приміщення школи, центральної міської лікарні, обласного центру екстреної медичної допомоги, водоканалу. На місці працювали екстрені служби.
  • Зрештою Володимир Зеленський у своєму зверненні повідомив, що внаслідок ворожої атаки у Сумах є загиблі й постраждалі. Президент висловив співчуття рідним і близьких загиблих громадян.
  • Голова Сумської ОВА Володимир Артюх в ефірі телемарафону розповів, що внаслідок російської атаки до медичних закладів звернулися чотири людини, ще близько десяти зазнали тілесних ушкоджень.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *