У Криму та Бєлгороді оголошували ракетну небезпеку: хронологія вибухів

Пізно ввечері російські окупанти оголосили повітряну тривогу в окупованому Криму та у Бєлгородській області. Зокрема було гучно і в самому Севастополі.

О пів на 10 вечора в окупованому Криму оголосили повітряну тривогу. Росіяни заявили про роботу ППО. Крім того, неспокійно і в Бєлгородській області. Варто зауважити, що це відбувається на фоні повітряної тривоги в Україні.

Окупанти перекривали Кримський міст

У Севастополі та в Кримському півострові оголошували повітряну тривогу. Росіяни у телеграм-каналах заявили, що Україна почала масований обстріл. Окремо сирени увімкнули у військових частинах ворога.

Традиційно росіяни перекривали Кримський міст. Крім цього, окупанти підіймали авіацію з аеродрому Бельбек.

Хронологія подій на Кримському півострові 23 березня23:42 Відбій тривоги у Севастополі.23:39 “Кримський вітер” пише, що приліт у Севастополі міг бути у район колишнього штабу ВМСУ на вул. Руднєва. Зараз там російська військова частина.

23:30 Моніторинговий канал у твітері OSINTtechnical заявив: “схоже, щонайменше три українські крилаті ракети Storm Shadow поцілили в головний вузол зв’язку Чорноморського флоту Росії”, що на вулиці Миколи Музики, 1.

23:03 У мережі публікують потужні кадри прильотів у Севастополі:

22:39 Пожежники їдуть у Стрілецьку бухту.23:00 У центрі Севастополя перекрили проспект Нахімова.22:56 У Балаклавському районі фіксують проліт ракет.22:31 У районі Балаклави теж пролунав сильний вибух.22:22 Моніторингові канали повідомляють, що ймовірно є прильоти у районі аеродрому Бельбек, по кораблях у Севастополі. Також щось палає в центрі Севастополя та на біля аеродрому Сімферополя.22:13 Місцеві помітили дим у районі внутрішнього рейду, Севастопольської та Південної бухт. Развожаєв заявив, що це нібито табельні засоби маскування. Він також закликав людей дотримуватись заходів безпеки та сказав, що буцімто збито кілька повітряних цілей.22:11 У районі мису Фіолент є задимлення.22:08 У районі Козачої бухти – там можливе влучання у місце розташування бригади 810 морської піхоти, йде дим. Туди відправили 3 машини “швидкої”.21:59 В Інкермані – стовп диму.21:59 У Нижньогірському районі.21:58 Гучно у районі аеродрому Бельбек. Звітують про роботу ворожої ППО та ймовірне влучання.

Приліт по Бельбеку: дивіться відео

21:51 У селищі Чорноморське вибухи – ймовірно, це робота ППО.На Бєлгородщині теж неспокійно22:50 Відбій тривоги у Бєлгороді.22:19 місцева влада заявила, що на підльоті до міста нібито збили 10 повітряних цілей. Також окупанти заявили про 2 поранених.22:13 У самому Бєлгороді лунають вибухи. Зокрема є відео з укриття – чоловіки перебувають у підвалі та спілкуються між собою. На фоні чути сирени та гучні звуки вибухів.

Вибухи у Бєлгороді: дивіться відео

О 09:45 за українським часом у Бєлгороді та Бєлгородській області росіяни теж оголосили ракетну небезпеку. Ворог заявив про роботу ППО.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *