Пропрацювала 25 років в “Дзеркалі тижня”: померла журналістка Алла Єрьоменко

Алла Єрьоменко померла / Колаж 24 Каналу

Видання “Дзеркало тижня” повідомило про смерть їхньої колеги. Йдеться про відому українську журналістку Аллу Єрьоменко.

Вона присвятила роботі у виданні 25 років свого життя. Про трагічну звістку стало відомо ввечері 23 березня.

Смерть Алли Єрьоменко

Видання “Дзеркало тижня” повідомило, що не стало відомої журналістки та їхньої колеги Алли Єрьоменко.

Як зазначили у виданні, вона першою в Україні розкрила таємниці газових, атомних та нафтових схем, на яких вибудовувалися найбільші корупційні капітали та олігархічні імперії. Її тексти були обов’язковими для прочитання міністрами, головами Нафтогазів, премʼєрами та президентами. Сміливість, компетентність та впертість робили Аллу дуже помітною.

При цьому Алла була вразливою, тонкою і делікатною людиною, яка не лізла в душу, бо мала самодостатню свою. Дуже любила маму, брата і племінників. А ще – наше “Дзеркало”, всі події якого ловила тисячами фотокадрів,
– зазначають у “Дзеркалі тижня”

Останній текст Алли Єрьоменко вийшов на сайті у березні 2022 року. Тоді вона повідомила, що є волонтером Червоного Хреста і під кулями опікується евакуйованими мешканцями будинків для літніх людей у Дмитрівці, що під Києвом, поблизу Бучі та Ірпеня. Журналістка надсилала короткі нотатки-почуття і фото, які потім склалися в статтю-свідчення.

Книга життя Алли тепер закрита, а багато її глибоких сторінок не перечитані ніким, окрім неї самої. Але її Душа-Всесвіт, ми впевнені, якось трансформується в нашому неосяжному й нез’ясовному просторі й продовжуватиме дихати, любити й відчувати без образ і докорів, як уміла тільки Алла,
– написали колеги.

Фотографії журналістки Алли Єрьоменко / “Дзеркало тижня”

Редакція 24 Каналу висловлює співчуття рідним та близьким Алли Єрьоменко.Втрати України

  • Життя за рідну державу віддав військовий Артем “Ронін” Жигадло. Він був частиною Третьої штурмової бригади. Боєць брав участь в обороні Києва, воював на Запорізькому напрямку, майже рік перебував у найважчих умовах під Бахмутом, а потім в Авдіївці Донецької області.
  • На війна загинула бойова медикиня Анастасія “Троя”, яка служила в 1 стрілецькому батальйоні 67-ї окремої механізованої бригади Добровольчого українського корпусу. Сталося це під час евакуації поранених.
  • Також нещодавно стало відомо про загибель українського журналіста та військового Петра Цурукіна. Протягом пів року чоловіка вважали зниклим безвісти. До війни чоловік працював на телеканалі “СТБ”. Він був головним редактором проєкту “Один за всіх”. Крім того, він був ведучим телеканалу KYIV LIVE.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *