У Кривому Розі пролунали повторні вибухи: є поранена, пошкоджено лінію електропередач

Вибухи у Кривому Розі 1 квітня / Колаж 24 Каналу

У Кривому Розі 1 квітня двічі за день лунали вибухи. Про ситуацію в місті розкаже 24 Канал.

Росіяни регулярно атакують це місто і ракетами, і “Шахедами”, в тому числі цілячи по енергетичній структурі. Після однієї з атак у місті ввели екстрені відключення, але згодом енергетики повернули світло всім споживачам.

У Кривому Розі пролунали повторні вибухи

Повітряні сили оголосили тривогу у Дніпропетровській області близько 20:11. Тоді попереджали про загрозу застосування озброєння росіянами з авіації.

Спостерігається активність ворожої тактичної авіації на східному та південно-східному напрямках! Загроза застосування авіаційних засобів ураження!
– написали військові.

Вже о 20:35 Повітряні сили попередили про рух швидкісної цілі у напрямку Кривого Рогу. Моніторингові телеграм-канали повідомляли, що це, ймовірно, була крилата авіаційна ракета типу Х-59.

Уже через хвилину після попередження у Кривому Розі було гучно. Про це писали кореспонденти Суспільного.

“У Кривому Розі чутно звуки вибуху”, – зазначили журналісти.

Відбій загрози по всій Дніпропетровській області пролунав близько 20:46.

Які наслідки обстрілу Кривого Рогу

Під час вечірньої ракетної атаки по місту було травмовано жінку 42 років, вона в лікарні. На щастя, її рани не важкі, повідомив Олександр Вілкул.

Станом на 20:35 відомо, що у квартирах деяких мешканців вибило вікна. Комунальники працюють, а 2 квітня із сьомої ранку почнуть поквартирний обхід.

А Сергій Лисак додав, що в місті зайнялася лісосмуга.

Пізно ввечері Сили оборони Півдня підсумували все, що відомо про наслідки атаки.

Втрачаючи бойову спроможність в повітрі над містом, ракета вибуховою хвилею пошкодила лінію електропередач. У кількох будинках вибито скління. Поранено одну цивільну особу. Падіння уламків ракети спричинило пожежу на відкритій території, яку оперативно ліквідовано,
– написали там.

У місті вибухи лунали о 17 годині

У Повітряних силах попередили про небезпеку задовго до вибухів.

Активність ворожої тактичної авіації на північно-східному напрямку! Є загроза застосування авіаційних засобів ураження для прифронтових областей!
– написали там о 16:17.

20 хвилин потому в телеграм-каналі ПС з’явилося повідомлення, що на Кривий Ріг летить ракета. Деякі моніторингові канали написали, що це керована авіаційна ракета Х-59.

Кореспонденти Суспільного повідомили, що в Кривому Розі чули вибухи близько п’ятої вечора. О 17:02 оголосили про відбій загрози.

Згодом глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що ППО збила ракету над Криворізьким районом.

Зверніть увагу! Ракети Х-59 постійно фігурують у повідомленнях ПС. 24 Канал робив великий матеріал про те, що це за зброя і як далеко вона летить.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *