У Кривому Розі вибухи: знищено ракету X-59

Удень у низці областей оголошували повітряну тривогу. Згодом жителі Кривого Рогу почули звуки вибухів.

У п’ятницю, 1 березня, у Кривому Розі гуркотіло. Раніше повідомляли про керовану авіаційну ракету, імовірно Х-59, що рухалася в напрямку Кіровоградщини.

Що відомо про вибух у Кривому Розі

Повітряні сили України о 14:33 повідомили про ракетну небезпеку. Вже о 15:09 з’явилася інформація про керовану авіаційну ракету, ймовірно Х-59, що рухалася в напрямку Кіровоградщини.

Близько 15:13 у місті пролунали звуки вибухів. Про це повідомили в місцевих телеграм-каналах.

Зазначимо, що Кривий Ріг знаходиться перед Кропивницьким, тому ракету могли перехопити на підльоті.

Станом на 15:26 оголошено відбій.

О 16:04 з’явилася інформація, що в Криворізькому районі Дніпропетровської області підрозділом Повітряне командування “Схід” знищено керовану авіаційну ракету Х-59.

Про це також повідомив голова Дніпропетровської ОДА Сергій Лисак.

Ракетні обстріли України: останні новини

  • Росія в ніч на 28 лютого вдарила по центру Покровська на Донеччині. Внаслідок обстрілу значні пошкодження отримав Донецький національний технічний університет. Під час атаки окупантів дві ракети влучили в університет, ще дві – у школу. На щастя, внаслідок удару загиблих та поранених немає.
  • 26 лютого російські війська здійснили авіаційний удар бомбами по громаді Юнаківського району на Сумщині. Відомо, що було чотири вибухи. Атака призвела до зруйнування одного приватного будинку і пошкодження ще п’яти. Внаслідок цього загинуло подружжя, яке перебувало вдома.
  • В Запорізькій області 25 лютого пролунав потужний вибух. Окупанти атакували регіон балістичним озброєнням. Як повідомив Федоров, ворог атакував Широківську громаду Запорізького району. Вибух був на стільки потужний, що його чули й у Запоріжжі. Під ударом опинилося саме село Малишівка. Окупанти завдали ракетного удару по фермерському господарству, внаслідок чого є загиблі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *