У Криму численні вибухи: імовірні прильоти по військовій базі у Гвардійському, – ЗМІ

У Криму 1 березня чути вибухи / Колаж 24 Каналу

У перший день весни Кримський півострів знову раптово атакували ракети. Окупанти пишуть, що вони нібито збили вже 10 повітряних цілей.

Водночас місцеві масово повідомляють про вибухи в регіоні. Зазначається, що гучні звуки чули жителі великих міст: Сімферополя, Севастополя та Євпаторії. Імовірно, усе ж були прильоти по об’єктах окупантів.

Атака на Крим

Удень 1 березня близько 14:37 росіяни повідомили про загрозу ракетної атаки на Крим. Окупанти заявляють про роботу ППО в багатьох регіонах півострова, зокрема в Севастополі, Сімферополі, в районі Євпаторії та в Сакському районі.

За словами пропагандистів, Крим атакують ракетами Storm Shadow – окупанти вже класично звітують про “успішну роботу” ППО. За їхніми словами, нібито вдалося збити вже 10 ракет, що летіли на півострів.

Водночас ЗМІ пишуть, що принаймні один приліт був – по військовій базі у Гвардійському. Окрім цього, зазначається і про влучання в Севастополі та в Сакському районі.

Над військовою базою у Гвардійському фіксують дим / Фото: “Кримський вітер”

Гауляйтер Севастополя уже класично повідомляє, що все гаразд і жодних влучань не було. Однак щодо цього є великі сумніви – наразі лишається очікувати на деталі атаки від Збройних Сил.

Дим у районі внутрішнього рейду, Севастопольської та Південної бухт – це військові використовують табельні засоби маскування. Оперативні міські служби не фіксують жодних пошкоджень інфраструктури у Севастополі,
– пише Развожаєв.

Російські моніторингові пабліки зазначають, що настільки масштабної атаки на Крим, як сьогодні, не було вже давно.

Уже пізніше росіяни заявили, що за ракетною атакою на Крим запустили й безпілотники – також назвали це масованою атакою. Відомо, що декілька БпЛА пролетіли над Євпаторією в бік Сімферополя.

Що відомо про ймовірні влучання

У той самий час про ймовірний приліт по базі у Гвардійському пише й партизанський рух “Атеш”. Як зазначають агенти, вони дуже сильно сподіваються на результат – 23 лютого вони провели розвідку на цьому військовому об’єкті та виявили там стоянку техніки.

В “Атеш” повідомляли, що там розміщені в основному КАМАЗи, артилерійські тягачі та установки “Мста-Б”. Росіяни використовували це для перекидання особового складу та самих артилерійських установок на Херсонський напрямок.

Окрім цього, партизани пишуть, що в Севастополі кудись іде дуже багато автомобілів швидкої, а також у місті фіксують проблеми з мобільним зв’язком.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *