У різні місяці: ЗМІ розкрили деталі загадкових смертей ексзаступниці генпрокурора та її доньки

ЗМІ розкрили деталі смерті Колінько та її доньки / Колаж 24 Каналу

У Києві 10 січня виявили тіло ексзаступниці генпрокурора Ольгу Колінько. А в квартирі через стіну виявили тіло її доньки Ярослави.

Тіла жінок виявили у сусідніх квартирах. Вхідні двері були замкнуті з середини. Їх відчинили працівники ЖЕКУ у присутності поліції. До правоохоронців звернулися сусіди. Причиною стала побутова проблема: по стояку почала текти вода, а двері до квартири ніхто не відчиняв.

Тіла жінок передали на експертизу. Наразі ознак насильницької смерті Ольги та Ярослави не виявили.

Що відомо про трагедію

Правоохоронці заявили, що, за попередніми даними, жінки померли у різний час. Ольга – ще у листопаді 2023 року, а Ярослава – приблизно 3 тижні тому.

Упродовж останніх років Ольга хворіла й не виходила з дому. За нею доглядала Ярослава. Вона мешкала у сусідній квартирі.

Ользі пророкували посаду генпрокурорки

Упродовж років Колінько будувала успішну кар’єру. Зокрема:

  • очолювала Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією за президента Леоніда Кучми;
  • була однією з головних слідчих у справі Павла Лазаренка – одіозного експрем’єра України;
  • вела гучні справи.

Зокрема, Колінько звинуватила ексгенпрокурора Святослава Піскуна у паралельній комерційній діяльності під час роботи на посту генерального прокурора.

Колінько пророкували посаду генпрокурорки. Однак цього так і не сталося.

Смерті в Україні – останні новини

Правоохоронці Полтавщини розслідують загадкову загибель 17-річного юнака. Його непритомного мама виявила на горищі у їхньому будинку. На жаль, медикам, які прибули на місце трагедії, залишалося лише констатувати смерть хлопця. тіло направили на судово-медичну експертизу, аби встановити причину смерті. Наразі досудове розслідування проводять за статею про умисне вбивство.

На Закарпатті знайшли мертвою 22-річну Яну Качур. 25 грудня дівчина вийшла з дому у селі Нове Давидково та пішки вирушила до Мукачева. Яні вдалося дійти до міста. Там її востаннє й бачили. Камери спостереження зафіксували, як о 20:20 25 січня дівчина проходить поблизу АЗС ОККО у районі “Паланок”. Востаннє в об’єктив камер Яна потрапила о 21:37. Це сталося біля автодрому. Більше дівчину живою не бачили.

Коли Яна не повернулася додому, її почали шукати. Зокрема, почали обстежувати річку Латориця. Службовий собака взяв слід, який вів річкою до села Нове Давидково. Пошуки тривали до 30 грудня 2023 року. Тіло дівчини виявили мешканці села.

На превеликий жаль, небайдужими мешканцями Н. Давидкова було знайдено тіло дівчини сьогодні зранку у воді річки Латориця, – мовилося у повідомленні.

Що трапилося з Яною, наразі невідомо. Правоохоронці встановлюють обставини загибелі дівчини.

Редакція 24 Каналу висловлює співчуття рідним померлих. Вічна пам’ять.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *