У Росії заявляють про чергову атаку дронів: БпЛА нібито збивали над Бєлгородською областю

Міноборони Росії заявляє про атаку дронів / Фото 24 Каналу

У Росії останнім часом зовсім неспокійно. Зокрема, знову повідомляють про атаку дронів.

У російському міноборони повідомили, вночі проти 10 березня там запобігли “терористичній атаці” дронів. Місцеві ще ввечері 9 березня писали, що у Бєлгородській області гучно, передає 24 Канал.

Збили нібито два дрони

За інформацією ворожого оборонного відомства, територію Росії нібито намагались атакувати ударні безпілотні літальні апарати літакового типу.

Звісно ж, у державі-агресорці знову заявили про те, що черговими засобами протиповітряної оборони неначе було збито два безпілотники над територією Бєлгородською областю. Пізніше повідомили про знищення ще 2 дронів над тим самим регіоном.

Вже традиційно у Росії звинуватили у атаці Україну.

Дрони масовано атакували Таганрог

  • Російський вночі проти 9 березня Таганрог Ростовської області атакували дрони. Очевидці заявили про пошкодження авіаційного заводу імені Берієва.
  • Губернатор Ростовської області Васілій Голубєв заявив, що нібито атака у ніч проти 9 березня була масованою. Він навіть сказав про одного пораненого.
  • Завод імені Берієва будує та займається ремонтом військових транспортних літаків різних типів. Зокрема, Іл-76, А-50, Іл-78. Раніше він виробляв стратегічні бомбардувальники. Серед інших мовиться про Ту-95, Ту-142.
  • Вже після цього губернатор області заявив про ще одну атаку дронами. Цього разу він наполягав, що її відбили сили протиповітряної оборони Росії.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *