У Щецині водій в’їхав у натовп людей, бо думав, що його “переслідують”: що відомо про поранених

Наслідки аварії у Щецині 1 березня 2024 / Колаж 24 Каналу

У Польщі сталася серйозна аварія: авто врізалося в натовп просто на пішохідному переході. Багато людей потрапили в лікарню, 24 Канал розкаже деталі.

Раніше ми писали про страшну аварію в Києві, там вантажівка влетіла у трамвай, майже повністю зруйнувавши кабіну. Це блокувало рух автівок і трамваїв.

Деталі ДТП у Щецині в Польщі 1 березня

Автомобіль збив групу людей на пішохідному переході. Зловмисник втік з місця події, – розповіли пожежники в ефірі польського телебачення.

Це сталося після третьої дня на одній з міських площ. Оскільки зловмисник тікав, то постраждалих може бути більше, адже він зачепив автівки. І справді: ситуація динамічна, постійно стає відомо про нових поранених.

Наслідки аварії у Щецині 1 березня / Фото Onet і фейсбук-група Wypadki i Pożary w Zachodniopomorskim (Обережно, чутливі кадри!)

На 17:30 1 березня влада інформує, що внаслідок аварії у Щецині уже 19 поранених.

Зверніть увагу! Серед постраждалих – шестеро дітей. Усіх доправили до лікарень, двоє людей перебувають у важкому стані.

Польські ЗМІ повідомляють, що водієві 33 роки, його вже затримали. Порушника доправили до СІЗО. У нього в крові не знайшли ні алкоголю, ні наркотиків. Втім, за даними ЗМІ, поляк перебуває на психіатричному лікуванні.

Пояснюючи, чому він виїхав на тротуар, де було повно людей, водій сказав, що чогось злякався і йому здалося, що його хтось переслідує.

Площа Родла, де сталася аварія, – одна з центральних площ Щецина. Там розташовані готель, заклади харчування. Звісно, вдень на площі дуже людно.

Як сталася ДТП у Щецині

Журналісти навели деталі.

“Водій автомобіля Ford Focus, який мчав на швидкості, з невідомих причин в’їхав у зупинку на площі Родла – одному з найбільших і найбільш багатолюдних перехресть у Щецині вдень. Збивши 15 людей, він втік з місця аварії – продовжив рух Алеєю Визволення в кільцевої розв’язки Гедройця. Відразу після перехрестя з вулицею Офіцерів Освенцимських він лоб у лоб зіткнувся з автомобілями, які їхали в напрямку центру. Там постраждало більше людей”, – повідомили польські ЗМІ.

Регіональна прокуратура в Щецині розпочала розслідування за фактом спричинення катастрофи в наземному транспорті.

Вам може бути цікаво! 1 березня в Криму лунало багато вибухів, у низці міст зникло світло. Можливо, були прильоти по військових об’єктах. Дізнайтеся про ситуацію на півострові на 24 Каналі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *