У Запоріжжі вранці прогриміли 5 вибухів: є влучання ракет у житлові райони, постраждали люди

У Запоріжжі пролунали вибухи / Колаж 24 Каналу

Російські загарбники зранку 8 січня здійснили обстріл по території України. Внаслідок комбінованої атаки крилатих та балістичних ракет з різних напрямків у Запоріжжі пролунало загалом 5 вибухів.

Очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко зазначив, що наразі відомо про влучання ракет у житлові райони. Зокрема, на відкриті території, що поруч із будинками.

У Запоріжжі пролунало 5 вибухів

О 07:00 Запоріжжя прокинулося від ракетного удару російських окупантів. У Запорізькій обласній військовій адміністрації повідомили про вибухи на Запоріжжі. На жаль, не обійшлося без постраждалих.

Зверніть увагу! Оперативні деталі ворожої атаки – у нашому телеграмі.

Внаслідок ракетної атаки станом на 08:00 відомо про двох постраждалих – чоловіка та жінку. Інформація попередня та може доповнюватися,
– зазначив Юрій Малашко.

На місцях ударів працюють оперативні та рятувальні служби. Деталі щодо вибухів з’ясовують.

Станом на 09:29 кількість постраждалих зросла до чотирьох осіб.

Атака по Україні: останні новини

  • У Дніпрі зранку 8 січня під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Перед цим Повітряні сили попередили про пуски ракет ворогом. Українські військові писали й про зліт Ту-95МС, який може атакувати ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55. Глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак звернувся до людей із закликом не знімати нічого та не викладати в мережу.
  • Водночас під ударом ворога опинився і Хмельницький. Повідомляли, що там пролунало кілька вибухів один за одним. Заступник начальника Хмельницької ОВА повідомив, що в області працює протиповітряна оборона. Наразі жодних деталей невідомо. Внаслідок атаки пролунало щонайменше 6 вибухів. На місці подій перебувають усі необхідні служби.
  • У Харкові та області також пролунали вибухи. Наші військові попереджали про пуски ракет ворогом. Окрім запусків ракет з літаків Ту-95МС, також у небо піднялись декілька МіГ-31К з аеродрому Саваслейка Нижньогородської області. Олег Синєгубов повідомив, що по Харкову було мінімум 4 удари, тип озброєння встановлюється. Відомо, що постраждала 53-річна жінка, вона отримала легкі поранення і була госпіталізована. Під час атаки руйнувань також зазнав навчальний заклад на Харківщині.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *