Україна має дуже великий потенціал: лідер гурту “ТІК” розповів про місця, які його надихають

Проєкт за підтримки WOG

З нагоди Дня Незалежності України 24 канал спільно з WOG у проєкті “30 років вражень” вирішили розповісти про місця сили українських зірок, які щоденно створюють нашу культуру та збагачують її історію. Лідер гурту “ТІК” – Віктор Бронюк розповів про унікальні куточки України та поділився з нами своїм місцем сили.

Віктор Бронюк / Фото з фейсбуку Віктора Бронюка

– Яке місце в Україні є вашим місцем сили?

– Для мене в Україні є декілька місць, де я дійсно можу почерпнути енергію. По-перше, це моя маленька батьківщина, містечко Хмільник на Вінниччині. Там я народився і кожен приїзд додому надає мені незвичайну енергію. Коли втомився чи виснажився, то приїзд додому наповнює мене тою первинною енергетикою звідки пішло моє коріння. Дуже цікаве та енергетичне місце – це Кам’яна Могила біля Мелітополя на Півдні України. Карпати, дніпровські кручі, Чорне море – одним словом, в кожному куточку України можна знайти те місце, де можна набратися енергії. Головне – мати бажання це зробити. І пам’ятайте, що ця енергія повинна бути позитивно. Посміхніться, прийдіть з гарними думками, чистими помислами і тоді обов’язково кожне містечко України подарує вам незабутню енергію.

Віктор Бронюк з дружиною / Фото з фейсбуку Віктора Бронюка

– Яка точка на мапі України вразила вас найбільше?

– Кожен куточок України по-своєму вражає своєю красою. Це незабутній схід сонця у донецькому степу, приємний шепіт Азовського моря, неймовірна енергетика і краса Карпат, могутність Дніпра, первозданність Полісся. В нас дуже красива країна і ми всі маємо її любити і берегти.

– Який куточок України ви вважаєте енергетичним місцем?

– Насправді, в Україні є дуже багато енергетичних місць, які надають силу. Особисто для мене таким місцем є Вінниччина, де я народився. Тут багато цікавих місць. Це і Гайдамацький яр, Південний Буг, Дністер і багато цікавих пам’яток та місць, які завжди надихають та наповнюють енергією, тим самим надають мені сил.

– Чи є у вас місця, про які ви знаєте, але ще не дісталися туди?

– Я щасливий з того, що був майже у всіх куточках України. Проте деякі з них, наприклад, заповідник у Херсонській області “Асканія-Нова” та Вилкове в Одеській області я ще не відвідав, хоча проїжджав багато разів поблизу. Можливо колись з дітками туди завітаємо, адже вони є визначними місцями України. Як тільки випаде можливість, я туди обов’язково поїду.

Віктор Бронюк зі сином/ Фото з фейсбуку Віктора Бронюка

– Яке місце в Україні можна знайти тільки в Україні і ніде інде у світі?

– Україна має дуже великий потенціал. По-перше, вигідне географічне розташування. По-друге, цей потенціал ще не до кінця розкритий, оскільки ми їдемо за враженнями далеко від рідного дому і часто навіть не усвідомлюємо які скарби є поруч з нами. Поїхати подивитися в Тернопіль на Подільські Товтри, здійснити сплав Дністром, заїхати на південь та скуштувати бессарабського вина, бринзи, а також відвідати українську Венецію – Вилкове, заїхати на первозданні острови Очакова, проїхатись степом, побачити терикони на Донеччині, поїхати на Слобожанщину і подивитись на величні ліси. Насправді є на що подивитися. Україна – це унікальна країна, тому поки є можливість – варто зупинитись та поглянути на ту красу, яка нас оточує.

Проєкт за підтримки WOG

Новини УкраїниПодорожі Україною30 років враженьМузика

показати всіприховати

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *