Зараз буде пік атак проти Зеленського: у Генштабі сказали, на яку хитрість може піти Путін

00:00

У найближчі 2 місяці Росія буде потужно розхитувати ситуацію в нашій державі. Зокрема, ворог намагатиметься просувати дві теми.

Однією з тем стане допомога з боку країн-партнерів. Про це 24 Каналу розповів головний спеціаліст Управління стратегічних комунікацій апарату Генерального штабу ЗСУ та полковник Тарас Дзюба, зауваживши, що насамперед мовиться про підтримку з боку Сполучених Штатів.

Росія посилить атаки проти Зеленського

Іншою ж темою стане легітимність президента Володимира Зеленського.

Очікуємо, що найближчі 2 місяці, певно, буде пік розхитування ситуації у нашій державі щодо легітимності президента України після завершення конституційно визначеного терміну його повноважень. Хоча вже було багато роз’яснень від наших відповідних юридичних органів, але цю тему росіяни будуть “качати”,
– сказав Дзюба.

Єдине, що сьогодні може допомогти ворогу реалізувати свої цілі – це втрата українцями єдності.

Важливо! ЦВК вважає, що не існує жодних проблем із легітимністю президента Зеленського після 20 травня. Він має виконувати свої повноваження до вступу на посаду наступника.На яку підступність може піти Путін

Росія також може використовувати своїх агентів у провідних країнах світу, які мають доступ до засобів масової інформації. Наприклад, того ж Такера Карлсона. А вже потім спиратися на публікації, які нібито йдуть з боку наших партнерів.

“Ці публікації мають потужніший вплив на людей, бо інформація начебто йде не від ворога, а з боку країн, що підтримують Україну. До цього теж слід бути готовим”, – попередив Дзюба.

Він наголосив, що українцям слід довіряти інформації з офіційних джерел. Це може нівелювати загрози російської пропаганди. Водночас офіційна інформація може надходити з певною затримкою, адже її треба спочатку верифікувати.

Які ще вкиди робить Росія: коротко

  • Ворожі ЗМІ написали про те, що окупантам нібито вдалося знищити установку HIMARS та підбити кілька танків Abrams. Однак це виявилося черговим фейком російської пропаганди.
  • Росія невтомно поширює фейки, щоб тиснути на морально-психологічний стан українців, зокрема у мережі розповсюдили інформацію про нібито “наступ” окупантів на Південь України. Наталя Гуменюк наголосила, що це лише передвиборча пропагандистська риторика.
  • 6 березня у Владіміра Путіна стався черговий “псевдоісторичний напад”. Він заявив буцімто Бельгія “з’явилася завдяки Росії”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *