Зеленський показав жахливі наслідки російського терору з неба: що потрібно, щоб його припинити

Зеленський показав наслідки ударів Росії по Україні і сказав, що треба, щоб це припинити / Колаж 24 Каналу

Російська армія не припиняє майже щоденні обстріли України з неба. Володимир Зеленський показав наслідки ворожого повітряного терору у різних містах нашої держави.

Водночас президент акцентував, що ці російські обстріли з неба по Україні можна і треба припинити. Для цього потрібно забезпечити нашу державу більшою кількістю систем ППО.

Зеленський показав наслідки російського терору по Україні

Український очільник наголосив, що російський терор можливий лише тому, що зброї та рішень для захисту життя в нас поки що менше, ніж у країни-агресорки здатності руйнувати.

Усі знають, якими ефективними є Patriot, IRIS-T, NASAMS, Hawk та інші сучасні системи захисту неба. Вони потрібні зараз тут, в Україні: у Харкові, Дніпрі, Одесі, Миколаєві, Херсоні, на Донбасі та інших наших містах, які зазнають російських ударів,
– зазначив Зеленський.

Які наслідки спричинив російський терор з неба за останній час / Відео з акаунту Володимира Зеленського у соцмережі Х

Президент також підкреслив, що кожен лідер, держава, кожен посол, які допомагають нам із ППО зараз, є не лише рятівниками життя, а й тими, хто зменшує російську спокусу воювати.

Наостанок Зеленський сказав, що менше Кремль досягатиме успіху терором, то більше вони будуть зацікавлені в пошуку миру. Тому Україна та світ мають примусити Росію до цього всі разом.

Росія обстріляла вночі Україну “Шахедами”

  • У Генштабі ЗСУ розповіли, що Росія вночі 28 квітня ворог запустив 4 безпілотники типу “Шахед” та 5 дронів невстановленого типу. Сили протиповітряної оборони збили всі ударні дрони типу “Шахед” та ще 1 безпілотний літальний апарат невстановленого типу.
  • Внаслідок ворожої атаки у Нікополі горів приватний будинок. Полум’я вдалось оперативно ліквідували відповідним службам, обійшлося без загиблих і постраждалих.
  • Крім того, у Миколаєві окупанти втрапили у готель у Миколаєві. На момент атаки там перебували люди, але, на щастя, обійшлося без постраждалих.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *