Глава «Ощадбанку» розповів про стан відділення. Новини Києва

Андрій Пишний розповів ексклюзивну інформацію про стан відділення в Дніпровському районі після вибуху банкомату.

Пишний розповів, що відділення сильно зруйноване: вибух просто вирвав усі вікна з будівлі, зруйновані двері, в середині приміщення також повністю розбите. Головне, що без жертв, адже банк знаходиться в житловому будинку.

Facebook Андрія Пишного

Працівники національного банку порахували викрадену суму – 250 тисяч гривень ціна злочину. Більше 1 млн вартість завданих збитків.

Facebook Андрія Пишного

Заходи безпеки банків посилено, правоохоронці працюють. Глава банку наголошує, що для злочинців, які не побоялись напихати до банкомату максимальну кількість газу та підірвати його в густонаселеному спальному районі Києва, повинне бути максимальне покарання в рамках закону.

Facebook Андрія Пишного

Для всього «Ощадбанку» – це велике горе, вони усі вкладали багато сил у модернізацію відділень та покращення рівня обслуговування.

«Кожне таке відділення було для нас святом. Так само і для людей, які мешкали поруч в тому чи іншому районі, на тій чи іншій вулиці, в тому чи іншому місті по всій Україні.» – з сумом зауважує Андрій Пишний.

Facebook Андрія Пишного

Керівник банку акцентує на тому, що команду банку ця подія не зупинить і «Ощадбанк» і далі буде рухатись шляхом модернізації та оновлення.

«Серед руїн на стіні лишився цілий і неушкоджений наш Маніфест. І це промовисто та символічно!» – оптимістично підсумовує Пишний. 

«Столичний регіон» раніше розповідав про «Дощ із грошей»: в Дніпровському районі Києва підірвали відділення «Ощадбанку». (ФОТО)

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *