Як вітали військових З Днем Збройних сил України? Новини Києва

У столиці Президент України привітав військових з професійним святом та урочисто нагородив.

Сьогодні, 6 грудня, Україна святкує День Збройних сил України. У зв’язку з цією урочистою подією, перед військовими виступив Президент України Володимир Зеленський. Головнокомандувач привітав українську армію з її 28-річчям. Зеленський подякував військовим за їх відданість роботі та своєму покликанню. Наголосив, що цінує: честь, гідність та героїзм, який вони виявляють на службі. 

Глава держави побажав захисникам та їх родинам: здоров’я, добробуту, життєвої наснаги та перемог на благо України. Президент відзначив військових державними нагородами.

На своїй сторінці в Facebook до привітань Президента приєднався Міністр Оборони України Андрій Загороднюк.

«Обіцяю робити все, щоби укріплювати боєздатність армії та підвищувати соціальні стандарти для воїнів» – з гордістю написав Загороднюк.

Уточнивши, що ця обіцянка стане можливою лише тоді,  коли країна буде рівнятись на європейських та євроатлантичних партнерів. Міністр також акцентував увагу на тому, що НАТО – не кліше, а синонім розвитку та еволюції держави.

До привітань колеги приєднався керівник Генштабу ЗСУ Руслан Хомчак.

«Висловлюю подяку всьому особовому складу Збройних Сил України, ветеранам військової служби, представникам волонтерських і громадських організацій за вірність Військовій присязі та високу громадянську позицію» – написав у своєму Facebook Хомчак.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, що киян закликають на акцію «Червоні лінії» для Зеленського.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *