Міністр оборони Польщі закликав жителів своєї країни не розповсюджувати данні про рух військ польськими дорогами

Міністр оборони Польщі закликав жителів своєї країни не розповсюджувати данні про рух військ польськими дорогами

Міністр оборони Польщі закликає громадян не поширювати фотографії або деталі пересування військ НАТО під час військових навчань у Польщі, щоб зберегти стримування від потенційних загроз.

У Польщі розпочались навчання сухопутних військ Dragon-24, в яких приймають участь не менш, ніж 20 тисяч військовослужбовців країн-членів НАТО. Міністр національної оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш попередив співгромадян, що у зв’язку з “екстремально серйозною” ситуацією в Європі та світі, необхідно бути стриманими щодо будь-якого висвітлення інформації про пересування військ НАТО польськими дорогами.

Про це передає Polskie Radio та повідомляє УНН.

Нашими дорогами рухається польська військова та збройна техніка. Просимо не фотографувати, не викладати в Інтернет, не повідомляти про те, яка техніка, скільки, скільки військових, чим вони займаються і як виконують свої завдання

 – закликав Владислав Косіняк-Камиш.

Міністр національної оборони Польщі підкреслив, що ситуація в Європі та в усьому світі дуже серйозна.

Отже, НАТО повинна бути готова до стримування та оборони. Ця складова стримування є надзвичайно важливою, і навчання “Дракон-24” її виконують. Вони є чітким сигналом готовності Північноатлантичного альянсу вжити всіх можливих заходів для захисту країн, що входять до альянсу

– пояснив він.

Нагадаємо

Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск запропонував резолюцію про заборону російської та білоруської сільськогосподарської та харчової продукції у відповідь на війну рф в Україні.

НАТО розпочинає широкомасштабні військові навчання під назвою “Nordic Response 24” поблизу кордонів росії за участю понад 20 000 військовослужбовців з 14 країн на чолі з Норвегією.

росія, можливо, перехопила більше розмов німецьких офіцерів і чиновників, і могла злити їх, щоб вплинути на громадську думку в Німеччині і розколоти західних союзників щодо підтримки України.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *