Польські фермери вирішили не пускати вантажівки з України в Польщу через ПП “Угринів”

Польські фермери вирішили не пускати вантажівки з України в Польщу через ПП "Угринів"

Польські фермери заблокували 5 пунктів пропуску на українсько-польському кордоні, вирішили не пускати вантажівки з України в Польщу через ПП “Угринів”.

Польські фермери вирішили сьогодні з 9:00 не пропускати вантажівки, які слідують з України в Польщу через пункт пропуску “Угринів”. Також нульові показники пропуску вантажівок – у напрямку ПП “Шегині” та “Ягодин”, які слідують в Польщу. Про це журналісту УНН повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

Деталі

“2 200 (вантажівок в черзі – ред.) на шістьох напрямках, тому що по пункту пропуску “Краківець” також відмічаються черги. ПП “Краківець” досі розблокований”, – сказав Демченко.

На запитання, яка наразі ситуація у напрямку розблокованого ПП “Краківець”, Демченко відповів: “Рух йде інтенсивний відповідно до пропускної спроможності цього напрямку”.

“Найбільша черга навпроти пункту пропуску “Ягодин” –  з п’яти заблокованих, майже 600 – це по “Краківцю” та понад 350 вантажівок – це навпроти ПП “Рава-Руська”, – розповів Демченко.

Окрім того, Демченко повідомив, що нульові показники пропуску вантажівок у напрямку пункту пропуску “Шегині” та “Ягодин”, які слідують в Польщу.

“Також на цих напрямках дуже незначна кількість вантажівок перетинає кордон в бік України. По “Ягодину”, до прикладу, за минулу добу було 40 вантажівок, а у напрямку “Шегині” – 30″, – сказав він.

Також сьогодні з 9:00 за київським часом, за інформацією від польських колег, у напрямку пункту пропуску “Угринів” протестувальники також вирішили не пропускати вантажівки, які слідують з України в Польщу

– повідомив Демченко.

Доповнення

10 березня Демченко повідомляв, що польські фермери розблокували пункт пропуску “Краківець” до 13 березня.

Польські фермери блокують п’ять напрямків – це напрямки пунктів пропуску “Шегині”, “Рава-Руська”, “Ягодин”, “Устилуг”, “Угринів”.

Внаслідок фермерської блокади кордону з Польщею українська економіка втратила близько 500 мільйонів доларів.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *