Росіяни влучили в елеватор: український аграрний гігант постраждав внаслідок ракетного удару

Окупанти влучили у елеватор / Колаж 24 Каналу

Агресор вкотре завдавав ракетного удару по цивільним виробничим об’єктам. Виробнича інфраструктура елеватора “Укрлендфармінгу” на Дніпропетровщині була повністю зруйнована.

Внаслідок обстрілу постраждав 58-річний чоловік, працівник підприємства. Про це розповіли у пресслужбі “Укрлендфармінг”.

Що відомо про атаку на “Укрлендфармінг”

Ввечері 9 березня російські військові завдали ракетного удару по виробничим об’єктам групи компаній “Укрлендфармінг” Олега Бахматюка в Дніпропетровській області.

У компанії повідомили, що 58-річний працівник підприємства отримав поранення. Також там зазначили, що атака повністю зруйнувала виробничі об’єкти, зокрема інфраструктуру елеватора.

Дніпропетровська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Масштаби руйнувань і сума збитків наразі оцінюються представниками правоохоронних органів.

Обстріли України: останні новини

  • Росія вночі проти 11 березня запустила по Україні 25 “Шахедів”. Силами та засобами протиповітряної оборони України 15 ударних дронів було знищено.
  • Міський голова Харкова Ігор Терехов розповів, що у районі щільної житлової забудови Харкова зафіксували приліт. Він стався по об’єкту цивільної інфраструктури.
  • Днем раніше окупанти атакували Мирноград Донецької області. Виконувач обов’язків начальника Мирноградської МВА Юрій Третяк розповів, що сильно пошкоджені 10 житлових багатоповерхових будинків. Керівник додав, що внаслідок ракетного удару сталося відключення котельні. Без опалення залишилися 2088 абонентів.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *