Реформа, яку пропонує Міноборони, призведе до здешевлення м’яса, що постачатиметься у військові частини – Асоціація “М’ясної галузі”

Реформа, яку пропонує Міноборони, призведе до здешевлення м’яса, що постачатиметься у військові частини – Асоціація "М’ясної галузі"

Реформа, яку пропонує Міноборони, призведе до здешевлення м’яса, що постачатиметься у військові частини, вважає Микола Бабенко з Асоціації “М’ясної промисловості”.

Реформа, яку проводить Міноборони України у системі закупівель продуктів харчування для армії, призведе, зокрема, до зниження цін на м’ясо, яке постачатиметься до військових частин. Про це повідомив виконавчий директор Асоціації “Мʼясної галузі” Микола Бабенко в ексклюзивному коментарі УНН.

“Так, ми беремо участь в обговоренні процедур, за якими будуть здійснюватися ці закупівлі.

Є різні думки по різних галузях. По нашій галузі – запропонована реформа, очевидно, призведе до здешевлення продукції, яка поставлятиметься”, – зазначив Бабенко.

При цьому додав, що в силу певної специфіки виробникам деяких інших продуктів доводилося контактувати з посередниками.

“Але не всі, наприклад, виробники в інших галузях мають можливість давати відтермінування при постачанні продукції, як це передбачає діюча система. Для багатьох існування посередників було зручним у плані роботи. Але за умови, що всі розрахунки будуть проводитися згідно з договором, – то так, це буде здешевлення”, – зауважив Бабенко.

Нагадаємо

В асоціації “Укроліяпром” заявили, що українські виробники олії готові у будь-який момент підключитися до нових тендерів Міноборони.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *