В Ірпені створили громадський штаб із забезпечення правопорядку

В Ірпені створили загальноміський громадський штаб із забезпечення правопорядку в період карантину. Про це розповів координатор штабу, керівник “Муніципальної варти” Микола Ковальчук, повідомляє Інформаційне агентство ITV.

Щодня ми стаємо свідками нових підтверджених випадків COVID-19. Ми повинні бути готові до того, що їх ставатиме все більше. Ірпінь – не виняток. Вірус буде ширитися й нашим містом. Система охорони здоров’я з низки причин може бути не в змозі витримати навантаження. Наше місто має бути готовим не допустити найгіршого сценарію, який може створити пандемія коронавірусу. Кожен із нас, мешканців Ірпеня, повинен продемонструвати високий рівень свідомості й відповідальності. Ірпінська міська рада в особі першого заступника міського голови Олександра Маркушина, Ірпінський відділ поліції в особі начальника – полковника Валерія Євтушенка і громадське формування “Ірпінська муніципальна варта” в особі начальника штабу Миколи Ковальчука створили загальноміський громадський штаб із охорони та забезпечення правопорядку на території Ірпеня, – зазначив Ковальчук.

Він повідомив, що штаб розташований у приміщенні Ірпінської міської ради на вул. Шевченка, 2-А.

Штаб формує резерв із активних громадян, які готові долучитися до заходів зі спільного патрулювання з працівниками поліції на період карантину та можливого введення надзвичайного стану. Керуючись Законом “Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону”, запрошуємо мешканців міста долучатися до спільних заходів із Національною поліцією, Національною гвардією й ДСНС задля забезпечення громадського порядку та публічної безпеки. Для цього повідомляйте свої контакти на телефон гарячої лінії “Муніципальної варти”: (073)070-05-57, (04597)60-400, – наголосив координатор громадського штабу.

Він також закликав до співпраці зареєстровані на території Ірпінського регіону громадські формування з охорони громадського порядку.

Жоден карантин не зупинить мародерів, крадіїв та інших антисоціальних елементів. Хто, як не ми, члени ірпінської громади, зацікавлені в безпеці на наших вулицях і в наших дворах? Підставимо плече поліцейським, рятувальникам, лікарям. Разом ми – сила!, – додав Ковальчук.

Раніше “Столичний регіон” писав, що в Ірпені виявлено осіб з наркотиками.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *