2500 цікавих завдань з математики для учнів 1-4 класів

Проєкт «Розвиток дитини» пропонує для використання батькам та учителям початкових класів оригінальні навчальні матеріали з математики для молодших школярів.

Сайт містить майже 2500 сучасних завдань для друку, створених професійними методистами та вчителями-практиками. Їх використання у щоденній роботі з дітьми в школі та вдома дозволить зробити вивчення математики простим і цікавим.

Усі завдання сайту мають ігровий компонент, побудовані у формі цікавих задач, головоломок, ігрових вправ. Кожне обране завдання можна роздрукувати як на звичайному, так і на кольоровому принтері.

Виконання завдань на папері дозволить розвивати не лише математичну компетентність, а й «soft skills»: охайність, посидючість, самостійність, кмітливість тощо.

Для зручності користувачів завдання об’єднані за класами.

Завдання з математики для 1 класу. Ці завдання допоможуть у цікавій формі навчити дитину розрізняти поняття цифри та числа, виконувати елементарні арифметичні дії, познайомлять з геометричними фігурами тощо.

Завдання з математики для 2 класу. Такі завдання не лише допоможуть дитині зрозуміти значення математики та побачити її практичне застосування в житті людини, а й навчитися швидко й правильно виконувати обрахунки, розв’язувати задачі.

Завдання з математики для 3 класу. Виконання завдань є чудовою можливістю заохотити дитину до виконання математичних операцій і вдосконалити її навички додавання, віднімання, множення та ділення, розв’язування логічних задач.

Завдання з математики для 4 класу. Ці завдання допоможуть дитині розвинути логічне та абстрактне мислення та кмітливість, вміння аналізувати інформацію та робити висновки, підготують до комфортного переходу з початкової до середньої освітньої ланки.

Приєднуйтесь до спільноти прогресивних батьків і вчителів, які вже використовують матеріали проєкту «Розвиток дитини» для навчання та розвитку сучасних дітей.

УСІ ЗАВДАННЯ

розвиток дитини

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *